Trött

DATUM: 2011-08-29 | KLOCKSLAG: 21:04:58
Hallå!
Ligger och tittar på Robinson nu men det är reklam och då kan man ju alltid passa på att blogga, hihi. Har varit en jobbig dag eftersom jag fick åka direkt från skolan till träningen, då blir det lätt stressigt. Träningen gick bra, så ah, inget mer och säga där liksooooom.
för söta idag på hemkunskapen!!!

Natt-pladder

DATUM: 2011-08-29 | KLOCKSLAG: 00:12:13
Ligger i sängen just nu och bloggar från iphonen. Jag har precis tittat på Hitta Nemo och kan verkligen inte sova! Massa tankar snurrar i mitt huvud just nu, haha... Dock vaknade jag runt tolv imorse och var vaken till nästan halv fyra i lördags, inte smart! Jag hatar att inte kunna sova. Jag får panik eftersom ju mindre jag sover ju svårare har jag för att komma upp ur sängen dagen efter. Som i onsdags, då jag inte vaknade förän kvart i tolv, då kan man ju säga att jag hade panik! Har varit en ensam-dag idag. Jag hatar att vara ensam, jag blir så rastlös och får tråkigt så himla lätt, men jag tror det är ganska nyttigt för mig. Så förut, när jag låg i soffan tänkte jag tillbaka, och jag kommer inte ens ihåg när jag var själv, utan kompisar, en hel dag senast... Ganska läskigt, så då slappnade jag av lite, haha. Tittade även på "Barn med cancer" som gick på SVT2 klockan åtta. Det berörde verkligen mig! Herregud va jobbigt det måste vara... Vill inte ens tänka på det. Beundrar (beundrar är kanske fel ord, men jag tycker det är väldigt starkt att klara av det) verkligen dom föräldrar som har ett cancersjukt barn... Dock var jag ju inte själv hela dagen, jag har ju min knasiga lillasyster Annie... Som vi desutom hade släktkalas för här klockan fyra. Vi fikade och hon fick presenter. Blandannat en jätte snygg tröja som jag kommer låna ;) haha men då blir hon väl galen som vanligt... Ska upp om exakt sju timmar nu så måste verkligen somna nu, ååhh panik! Och förresten, för er som jobbat sig och läst ändå hit, haha, nu kan ni gärna börja kommentera också!! Har ju jätte mycket läsare nu, besöksrekord igår tillochmed! Så snälla, fäll om en kommentar då och då, det är inte svårt. Vi hörs imon, sov gott!

favoriterna!

DATUM: 2011-08-28 | KLOCKSLAG: 18:43:17

Inväntar släkten...

DATUM: 2011-08-28 | KLOCKSLAG: 15:58:17
Dock har jag inte bestämt vilken tröja jag ska ha, HAHA...

Godmorgon!

DATUM: 2011-08-28 | KLOCKSLAG: 13:02:52
Jag är sämst på rubriker, så är det bara.

Godmorgon iallafall!
Vaknat nästan precis, har bara hunnit duscha. Jag är så sjukt trött från igår så ska nog spendera förmiddagen här i min säng med mitt goa täcke. Klockan fyra kommer släkten och vi ska ha kalas för Annie som fyllde år för någon vecka sen. Sen ikväll vet jag faktiskt inte vad som kommer hända, jag hittar väl på något.
Ha en trevlans söndag, puss!



Haha just nu........

Sådärja

DATUM: 2011-08-28 | KLOCKSLAG: 02:26:42
Nu är jag hemma igen efter en galet rolig kväll. Tråkigt med regn dock, är ju halvt pisseblöt. Bilder får ni imon för nu ska jag titta på Hitta Nemo och sen ska jag sova, ha det bra puss!!

Mot Torslanda!

DATUM: 2011-08-27 | KLOCKSLAG: 13:00:11
Rotade upp denna gamla tröja som jag köpte för mer än ett år sedan, här var första gången jag använde den... Hihi, men nu måste jag springa till bussen, ha en galen lördag allihop!

Jatack!

DATUM: 2011-08-27 | KLOCKSLAG: 00:14:33

Hemma

DATUM: 2011-08-26 | KLOCKSLAG: 23:30:53
Hej igen!
Är hemma igen efter en go kväll med goa personer, gjorde inte mycket. "Hängde" haha...
Imon ska jag nog till Torslanda på dagen och sedan blir det kräftskiva på kvällen, kul! Men det blir mer snack om det imorgon. Nu ska jag surfa lite, hehe, sen ska jag lägga mig tidigt. Är jätte trött efter denna första vecka i skolan. Känns som om jag gått mycket mer än bara en vecka och hur ska jag klara typ hundra till innan det blir jullov? Herregud!
Sen kan jag verkligen inte släppa tankarna om Kenza! Att jag faktiskt sett och träffat henne, tagit kort med henne som faktiskt publicerats på hennes blogg, det är ju bara för sjukt för att vara sant. Jag måste nog vara hennes absolut största fan, någonsin.


världens finaste
bilden som hon la ut på sin blogg
<3

Hallå!!

DATUM: 2011-08-26 | KLOCKSLAG: 17:25:10
Hej på er alla goa människor där ute som läser min supercoola blogg!
Sitter helt ensam i Fannys rum nu, hehe. Hon och Emelie tog moppen ner till affären för att handla ingredienser till att baka kladdkaka, mums!
Jätte seg fredag verkligen. Hade ju egentligen sovmorgon till kvart i tio, men istället får man gå upp sju för att åka till sjukhuset och vaccineras, inte kul. Plus att sprutor är det värsta jag vet, glad att jag inte svimmade...
Skolan var okej, förutom att vi går ända till halv fyra (!!!) på fredagar, fyfan va segt! Aja, antar att man inte ska klaga, hehehhehe. Kommer inte hända så mycket ikväll faktiskt, så jag bloggar mer när jag har tid! Pusspuss!

random från kräftskivan..



Detta är bara sjukt!

DATUM: 2011-08-26 | KLOCKSLAG: 17:12:35
Innan jag knappt vaknat imorse hade jag fått massor av sms att Kenza hade publicerat våran bild på hennes blogg! Jag skrek i säkert tio minuter av lycka! Att få synas på hennes blogg, omfg.
Herregud, va bra hon är, så sjukt bäst! Jag ser upp till henne, min allra största idol!
-igga fannys justinbieber-tema på google chrome ;)

Godmorgon!

DATUM: 2011-08-26 | KLOCKSLAG: 07:56:12
random
Hallå där!
Nu ska jag in till sjukhuset och vaccinera mig, inte jätte kul eftersom jag egentligen hade sovmorgon till kvart i tio, menmen that's life. Så håll tummarna att jag inte kommer svimma när jag ser den superduperultramega stora sprutan... Har lite fobi för sånt där, men hoppas det går bra, hihi! Så nu blir det andra dagen för veckan (!!!) som jag har mjukiskläder på mig, förra gången när jag försov mig till kvart i tolv, hehe. Aja, gött e d!!!
Ha en bra dag, ciaoo!

Underbar dag!

DATUM: 2011-08-25 | KLOCKSLAG: 23:05:15
ej!!!
Asså jag kan verkligen inte vara annat än otroligt, otroligt helt galet jätte sprallig! Idag har jag nämligen träffat min största idol genom tiderna, Kenza! Jag och ett par kompisar drog in till stan efter skolan för att titta och anmäla mig (haha! endast bara en kul grej...) till modelljakten! Nästan direkt när vi kom så såg vi Andreas Wijk och fick ta lite kort med honom osv... Det är sjukt hur snygg den killen är alltså!
Sen lite senare träffade vi även Kenza! En helt fantastisk obeskrivlig känsla, herregud vilket stort fan jag är, jag beundrar verkligen henne!
Ser helt mongo ut, men jag var lycklig!!
Herregud va jag beundrar denna kvinna!!!
Sen tog vi massa bilder på och med Andras Wijk, som jag försökte spara från Louises blogg, men det blev konstigt när jag skulle lägga in dom på bloggen så jag får be henne skicka dom imon, så jag lägger in dom så fort jag fått dom!!

Fan...

DATUM: 2011-08-24 | KLOCKSLAG: 19:37:02

...

Natti

DATUM: 2011-08-23 | KLOCKSLAG: 23:03:29
Ska dra mig i säng nu. Har varit en sjukt seg dag, tråkigt. Bloggar mer, roligare och bättre imon.

Det kallas skådespeleri

DATUM: 2011-08-23 | KLOCKSLAG: 22:25:15
Den enda gången jag backar är när jag tar sats.

Världens goaste

DATUM: 2011-08-22 | KLOCKSLAG: 22:38:49
Bästa låten nu asså! Den gör mig så himla glad!

HåkanBråkan <3

DATUM: 2011-08-22 | KLOCKSLAG: 20:51:12
Hallå alla söta små barn!
jag har fortfarande lite ångest över att skolan börjat, känns verkligen inte kul någonstans, asså verkligenverkligenverkligen inte. Förra året var det roligt att komma tillbaka till skolan och klassen och vännerna men nu känns allt bara så jobbigt och tråkigt. Så mycket som har förändrats sen dess asså. Sjukt tråkigt bara, man blir ju bara allmänt sur! Jaja, nog klagat.
Träningen var helt okej, jätte lugn och skön. Förutom dom där förbannade 10 vändorna på 15/15 på slutet, hehe. Men så grymt skönt efteråt!
Och just det! Rubriken hehe... Jag har börjat titta på Håkan Bråkans julkalender och herregud va bra den är! Jag är helt kär i honom och i serien, asså det är det bästa verkligen! Men nu har jag bara tre avsnitt kvar sen har jag kollat på alla 24... Så nu ska jag lägga mig i sängen och njuta!
Min älskling<3

Första skoldagen...

DATUM: 2011-08-22 | KLOCKSLAG: 16:07:16
Behöver man säga mer? Jag har ångest! Det är nu det börjar liksom, ååhhh fml. Sjukt seg och onödig dag, gjorde INGENTING och sen INGENTING. Åkte till stan direkt efter med mina älsklingar och kikade lite. Nu ska jag snart dra till träningen som börjar fem. Så nu har jag tränat torsdag, fredag, lördag, söndag och idag. Sen har vi träning imon också haha hjälp? Kommer ju vara smått död.
Ha det bra!
Sommar  :(

Mot Grundsund!

DATUM: 2011-08-19 | KLOCKSLAG: 10:23:28
Nu drar jag snart iväg på träningsläger över helgen, så bloggen kommer vara helt död, sorry. Kommer träna idag (fredag), lördag, söndag, måndag, tisdag... Snacka om att man kommer vara död efter det. Jaja, jag ska fan köra allt jag har nu, hehe. NU KÖR VI!! Supertaggad, HEJDÅ!

Första träningen neeeeeeext

DATUM: 2011-08-18 | KLOCKSLAG: 16:24:04
Hallådär!
Har nyss kommit hem från Brännö och ligger halvt död i min säng... Blev en helt sjukt rolig kväll igår med mina favvisar. Kan tyvärr inte tell you about it right now because i have bråttom! Som rubriken säger så är det första träningen med laget för mig idag, JIPPI! Åååhåh vad taggad jag är!
Bloggar ikväll när jag kommit hem, ha det bra!
hahah så fula hattar :(

Vad gör vi!? NU KÖR VI

DATUM: 2011-08-17 | KLOCKSLAG: 15:44:00
Kräftskiva på Brännö ikväll med massor av fölk, så ingen bloggning ikväll. Så här ser jag ut, ha det bra puss!
hihi

Ny väst

DATUM: 2011-08-17 | KLOCKSLAG: 12:39:31
Monsson 200:-

The Sims 3

DATUM: 2011-08-16 | KLOCKSLAG: 21:34:36
Sitter och väntar spänt på att Sims 3 ska blir installerat på min dator, nu blir det att spela hela kvällen, jippikajej!!!!!!!! ÄLSKA SIMS

"Dagens Outfit"

DATUM: 2011-08-16 | KLOCKSLAG: 20:53:38
Låter så himla töntigt med "dagens outfit" men ah...
Haha, vadå titta ner i golvet...?

Syrrans födelsedag

DATUM: 2011-08-16 | KLOCKSLAG: 12:34:57
Hallå!
Mådde inte alls bra igår, hade så sjukt ont i huvudet så jag kunde knappt göra någonting. Somnade tidigt så det var ju skönt.
Aja, idag är det en speciell dag, nämligen Annies födelsedag! Så imorse runt halv sju innan mamma och pappa åkt till jobbet gick vi upp och firade henne med tårta och presenter. Hehe, sen gick jag och la mig igen och sov tills 12...
Igår iallafall skulle jag egentligen åkt till stan med Joachim och Oliver, men det blev inte så. Så istället träffade jag mina goingar Sandra och Louise där. Vi gick runt lite och jag köpte present till Annie och lite så, sen åt vi lunch på ett thai-ställe, mums! Åkte snabbt hem och bytte om sen drog jag direkt till Liseberg där jag mötte Sandra och Fanny för vi skulle se Oskar Linnros! Ohherregud va bra han var! Jag är kär, så snygg, så bra, så smart, så bra på att sjunga, så bra på att dansa, så bra på allt. Kom hem runt tio och då satte huvudvärken igång, usch!
Nu ska jag fixa mig så ha det!
från igår:
OSKAR OSKAR OSKAR OSKAR!!!
Sjukt bra kvalité ändå...

...

DATUM: 2011-08-15 | KLOCKSLAG: 23:26:16
Har världens migrän så kan inte blogga.

Kväll hos Emma

DATUM: 2011-08-14 | KLOCKSLAG: 21:54:44
Här kommer några försenade bilder från när vi var hos Emma.

Underbara dagar

DATUM: 2011-08-14 | KLOCKSLAG: 21:03:45
Åh hej! Hemskt mycket hej!
Blev ingen uppdatering igår pga att jag tog bussen från Orust klockan 4 direkt till Louise i Askim med Emma. Fast det blev ju lite trubbel när hon hade sagt fel hållplats till oss, så vi gick av fel... Men hennes pappa och hon kom glatt och hämtade oss. Vi skulle nämligen fira hennes födelsedag med tjejmiddag och övernattning. Vi var åtta tjejer och det blev en riktigt galen, rolig och mysig kväll/natt. God mat, mycket skratt, tårtbakartävling, bad, skräckrunda i skogen (OMG, hare jag dog), lekar, och mycketmycket mer! Så sjukt galet kul har jag haft, älskar er tjejer, så mycket!
Ha det fint!

Indian Summer

DATUM: 2011-08-12 | KLOCKSLAG: 20:41:00
Jatack.

sent

DATUM: 2011-08-12 | KLOCKSLAG: 00:30:04
Ligger här i min säng med datan i knäet och väntar på att bli trött. Dagen har gått sjukt snabbt... Vaknade runt tio och gick mest runt i huset och gjorde ingenting, sjukt tråkigt. Fick iallafall tag i Emelie så hon kom och gjorde mig sällskap och senare kom även Oliver och Joachim. Tittade film och hade det trevligt, världens goaste vänner.
Runt halv sex drog jag och mamma ut och tränade, åh vad bra elsa! Känner mig sjukt duktig som har tränat tre dagar i rad, och imon igen!
Hehe, nu ska jag stänga av datan och sova, ha det bra!

Stan med girlsen

DATUM: 2011-08-10 | KLOCKSLAG: 23:53:58
dagenS

Sådärja, då var den här dagen slut. Hejdå

live your life, live your life, live your sexy life

DATUM: 2011-08-10 | KLOCKSLAG: 12:00:41

22.58

DATUM: 2011-08-09 | KLOCKSLAG: 23:18:54
Hallåhallå!
Kom nyss innanför dörren. Har varit ute med kompisar och haft det mysigt. Varit vid lillaby idag, sjukt konstigt väder var det! Det var jätte höga vågor i vattnet, sol ibland, moln ibland, regn ibland. Hade det jätte mysigt med mina underbara vänner. Är sjukt trött så orkar faktiskt inte skriva något mer, ha det fint, puss och kram!






tihi bye

Mot lilleby!

DATUM: 2011-08-09 | KLOCKSLAG: 11:02:13
Nu bär det av till lilleby med massor av fina vänner, inte jätte bra väder men det funkar väl. Ha en fin dag, puss!


Hemma!

DATUM: 2011-08-09 | KLOCKSLAG: 00:45:27
Hallå alla solstrålar och regndroppar!
Hemm nu från en galen och sjukt rolig kväll hos Emma! Dansade och hade det allmänt kul helt enkelt! Hade inte med mig min kamera så jag lägger upp direkt när jag fått dom skickade.
Innan vi drog till Emma var Louise här och vi gjorde iordning oss och lite så, lockade håret tihi, inte ofta jag gör det. Trivs liksom inte i lockigt, det känns så himla stort och bara ivägen, men nu gick det faktiskt bra! Störde mig bara liiiite. Gillar bäst det platta, mums.
Ska sova nu för är sjukt trött! Så godnatt på er alla!
kvällens <3

Min fina nya gula shorts

DATUM: 2011-08-08 | KLOCKSLAG: 13:59:53

Uselt

DATUM: 2011-08-08 | KLOCKSLAG: 01:41:07
FÖRLÅT FÖR ATT JAG VARIT EN USEL BLOGGARE, FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT. MEN JAG SKA BLI BÄTTRE JAG LOVAR! OCH JUST NU BLOGGAR JAG ENBART FÖR CARLS SKULL, OCH NEJ DU ÄR INTE BÄTTRE ÄN JAG.
Yäyä, har haft en superduper dag med världens bästa emelie och joachim. Inte så mycket att berätta, var i stan och lite så. Tar nog kort på det jag köpt imorgon, tihi.
Är sjukt trött så ska nog nana nu. Imon ska vi till Emma och fira hennes födelsedag så det blir nog ingen bloggning imon för vi kommer nog vara där hela natten... Aja godnatt på er alla!
Två bilder från idag.

LIVET ÄR EN SCHLAGER

DATUM: 2011-08-07 | KLOCKSLAG: 01:22:23
Hallå busungar!
Ligger i soffan och tittar film och har det allmänt mysigt. Varit en galen och sjut rolig kväll med världens goaste killar. Tittade film och hade a good time. Imon ska jag till stan med min lilla Emeliepemelie. Träffade henne förut också btw! Oherre va go och brun hon är, saknat henne superdupermega mycket! Men nu ska jag dra mig i säng, ha det bra och glöm inte kommentera lite mer nu goingar!

Hallå goingar!

DATUM: 2011-08-06 | KLOCKSLAG: 16:04:29
har mått jätte dåligt hela morgonen, så har inte kunnat blogga. Haft en sån sjuk magknip så jag mara legat som en spänd köttbulle, hehe låter inte allt för upphetsande men ja... Och precis nu började jag blöda världens näsblod, inte heller jätte sexigt. Hehe.
Igår spenderade jag min regniga dag med Joachim och Viktor. Tog tio bussen från Orust och vi åkte till lilleby runt tolv. Var helt ensamma där haha och sjukt hur kul vi hade! Hehe, men sen började det regna så vi tog en go lunch på lillebygrillen. Kom hem till Orust igen runt sju och då kom några av familjens kompisar så ja, det var la trevligt.
Ikväll kommer boysen på filmkväll så det är la typ det jag väntar på. Och så ska jag nog träffa emelie min älskling en liten stund innan det. Ha det bra, hööööörs!

Världens bästa vänner

DATUM: 2011-08-05 | KLOCKSLAG: 21:57:08
Jag har världens absolut bästa vänner, sjukt bra. Finns så mycket skitsnack och falskhet överallt, men er, er vet jag att jag kan lita på till 100%. Ni gör mina dagar, har alltid så himla kul! Från att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord till att ha dom mest tokiga och galna stunder! Med er kan jag vara mig själv och jag mår så bra! Så fort jag är utan er känns det så tomt! Ni är världens bästa, världens världens världens världens bästa!
Jag älskar er såååå.
Ta åt er flickor och pojkar, jag älskar er.
Ni är så bra, jag är så stolt över er alla.

Godmorgon!

DATUM: 2011-08-04 | KLOCKSLAG: 12:14:05
Sitter här i solen på vår stora altan och solar, tihi. Blir en hemma-dag idag här på Orust så jag ska väl bara slappa. Men imon åker jag nog in till Göteborg igen och på lördag ska jag träffa min älskade Emelie som har varit borta från mig i två veckor nu! Det är helt sjukt va jag ar saknat henne!
Snart börjar skolan också, Faktiskt så är jag taggad till 0,0,kokosboll. Kommer bli så jobbigt, fast ändå kul att träffa alla igen. Har varit en galen bra sommar hursomhelst, superduperkul!
Förresten, tycker ni det är kul med videos!? Det tycker iallafall jag, men om ni inte tycker det så lägger jag ju inte upp hehe. SÅ VAD TYCKER NI!? :D


Sommar <3<3<3<3

BACKFLIPx2

DATUM: 2011-08-03 | KLOCKSLAG: 23:06:14


ÅÅÅÅHHH VAD JAG ÄR DUKTIG!!!!

Lilleby (igeeeen)

DATUM: 2011-08-03 | KLOCKSLAG: 21:16:10
Tjenare!
Har spenderat dagen på (säger man på, i eller vid???) lilleby idag igen! Såååå kul hehe, lärde mig bakåtvoolt, asgrym är jag. Klarade på första försöket, hur grym? Sjukt bäst.
Var där med Oliver, Joachim, Fredrik och Carl, sen kom även Fanny och Patrik så var med dom också, så mysigt. Vi gjorde väl inte så mycket förutom att bada och sola typ, hade kul, levde livet hehe. Video på när jag gör min snygga backflipp kommer ikväll!
Åkte hem vid sex, så kom fram runt åtta. Sen dess har jag bara slappat, tänkte gå ut och träna också, får se hur det blir med det... Hehe, hörs senare puss!!




ASBRA KVALITÉ

Hår-frågor

DATUM: 2011-08-03 | KLOCKSLAG: 21:00:28

En helt vanlig dag på stan med heeeelt normala tjejer.

DATUM: 2011-08-03 | KLOCKSLAG: 00:01:52

Helt normala.


Sa nån spiderman?? Jaaa, vi gjorde!!!

Sen drog vi till en salong och fick vårat hår fixat. Vad tycker ni? HISS/DISS?

Lekalekaleka

DATUM: 2011-08-02 | KLOCKSLAG: 20:20:31


Hehe, videon är från när Daniel var här på orust och vi lekte med hans lillebrors leksaker, ta oss inte jätte seriöst snälla haha. Skulle mest bara kolla om det funkade och ladda upp, så jag tog bara nån ;)

Lilleby

DATUM: 2011-08-02 | KLOCKSLAG: 19:00:34
Hallå bloggen!
För två sekunder var det jätte vackert väder här med strålande sol osvosv, men nu ööööser regnet ner! Så här sitter jag ensam i min lilla gäststuga på Orust. Dagen har spenderats vid lillebybadet med Oliver, göööttt! Asskönt i vattnet osv.
Blev ingen bloggning igår eftersom jag drog in till Göteborg och träffade Sofia och Emma i stan och tog en go fika med dom. Drog sedan och satte oss på lejontrappan och njöt av kvällssolen (hehe, låter som en poet nu ju!). Kommer ut fler bildern från det ikväll för har inte mina kära sladd i närheten och orkar inte resa mig upp hihi. Aja, sen drog vi vidare till Fanny där vi hade det jätte mysigt, åt pizza och kolla på Never Say Never, jätte bra film, hehe. Kanske lite justinkärlek inom mig ändå!? Hihi, neeee eller jooo eller kanske... Sov även hos henne för er som ville veta.
Sen har jag precis skaffat mig ett VideoFyme-konto! Så jag kan lägga upp videos och sånt! Gud så trevligt!!! Hihi, men nu ska jag äta räkor, så det så! Gaaaatthhh, puss på er!






Olika dagar på Lilleby.


RSS 2.0