dagen i bilder

DATUM: 2011-07-31 | KLOCKSLAG: 22:55:30

Först tog jag mig en stek vid badet. Tog mig även ett dopp.

Sedan bytte lilla jag om, så här kommer helt plötsligt DAGENS OUTFIT ALLESAMMANS! Onödigt fula miner bara, tihi.

Sedan drog vi till Tjörn-Skärshamn. Elsisa myser på bryggan hehe.

Mycket båtar! Men fint ändå..

Omnomnom va gott!!

Posa då elsa! Okejdå hihi

Sådär nu vet ni va jag har haft för mig idag! Inte mycket men ändå mysigt. Imon sticker jag in till sköna gröna (det kanske inte är grönt men det rimmar...) GÖTEBORG och träffar kompisar, åh vad kul! Men nu är det nog dags att göra sig i ordning för natten! Eller nej klockan är ju bara 22.56! haha oj, aja hejdå!

3 dagar med världens bästa killar

DATUM: 2011-07-31 | KLOCKSLAG: 22:04:04
Förlåt för den uberdåliga bloggningen dessa senaste dagar, tihi

I torsdags kom nämligen Oliver och Joachim hit till Orust och stannade till lördagkväll. Så sjukt mysigt hade vi. Vi gjorde allt, badade, solade, skrattade, tittade film, hoppade studsmatta, brände oss på brännmaneter, hoppade från klippor, klättrade i berg, sov, tjaffsade, kramades, gick promenader, tog massa kort, lekte, cyklade, skrek, sjöng och allt roligt man kan tänka sig. Det var så mysigt!
Sov ute i gäststugan så mycket sömn blev det såklart inte, haha eller jo, för stackars oliver som somnade redan klockan nio... Eller nej, kanske lite överdrivet hihi.
Så ja, där har ni andledningen till den dåliga bloggningen. Men nu är jag i full fart igen, typ. Hela denna veckan har jag inga planer, kommer antagligen ta tåget till Göteborg på dagarna så det är bara att slå en pling om ni vill ses! Ha det gottans, vi hörs bye! 





3 bilder från dagarna 

Happiness

DATUM: 2011-07-29 | KLOCKSLAG: 18:00:00









Kommer ett till "happiness"-inlägg snart för orkade inte ta fler bilder.

Bilder från dagen (i svartvitt)(har inget annat att blogga om?)

DATUM: 2011-07-28 | KLOCKSLAG: 01:05:56






Kvällsbad

DATUM: 2011-07-27 | KLOCKSLAG: 00:44:49

hahaha ohnej! haha, men bakrunden var så fin!!


FINT HÅR, tihi, varför får jag det aldrig det såhär???

SÖTA SYRRAN


coolish


Allt för mig, klart slut.

Med Lois

DATUM: 2011-07-26 | KLOCKSLAG: 23:38:03
Louise kom igår så hela dagarna har jag varit med henne, så jävla kul har vi haft! Cyklat ner och badat sammanlagt tre gånger idag, så skönt i vattnet! Hon stannar tills på Torsdag morgon och sen på torsdagkväll kommer Oliver och Joachim mina älsklingar hit och stannar tills på lördag! Har saknat dom sååååhäääär mycket! Här får ni lite bilder från dagen, tihi puss!




cool!

Blev bara fyra bilder, men jaja.

ta't lungt, jag har ett liv...

DATUM: 2011-07-26 | KLOCKSLAG: 01:07:16


Sv; Haha, jaja jag har inte så mycket tid hehehe, sorry.


Sv; Orust, Varekil.


Sv; Det är ingen push-up. Kan ta kort på den imon och lägga upp. Den är köpt på Gina Tricot och är sjukt skön. Använder inte push.up för det är såååå obekvämt.


Sv; Tack du, va glad jag blir! Nej, faktiskt inte, för det enda jag gör är att platta det, hehe.


Hoppas ni blev nöjda, sen kan ni ju faktiskt fråga på bloggresponse istället! Ha det bra haj.


Jag saknar er, kom hem!

DATUM: 2011-07-25 | KLOCKSLAG: 23:44:00

Emelie<3

Fanny<3

Oliver<3

joachim<3

HALLÅ KOM HEM FÖRFAN!?!?!?!?

HHAHHAHA så jävla bra!

DATUM: 2011-07-25 | KLOCKSLAG: 04:45:01

Softish

DATUM: 2011-07-25 | KLOCKSLAG: 01:31:57
Hallå!
Sitter och kollar på Solsidan, så sjukt bra! Skrattar åt typ varje mening!
Har bara chillat idag, åt på pizzeria till lunch och sen tog jag och daniel tandem-cykeln och badade, sjukt varmt i vattnet faktiskt! Riktigt skönt tihi, sen cyklade vi hem och åt oh sånt. Haha, var utan mobilen i typ tre timmar, herre va skönt det var! Shit jag kände mig helt isolerad från omvärlden. Aja, sen drog vi ner och bada igen haha och sen fastande vi här i soffan.
Ha det fint puss!!


Slänger in en bild på min goa vän Carl, så söt jag dör!!!

Kommentera...?

DATUM: 2011-07-24 | KLOCKSLAG: 12:06:00


Hallå alla tråkiga läsare! Nu får ni faktiskt bevisa för mig att ni finns genom att slänga in en kommentar då&då. Annars blir det bloggpaus hehe, för palla liksom. Så komigeeeeeeeeen!

Sol, Regn, Åska, Moln, Blixt

DATUM: 2011-07-24 | KLOCKSLAG: 01:59:16

Orkar inte skriva något egentligen men jaja. Har varit med min kära vän Dannefantom idag här på Orust. Vi har badat å så, cyklat tandem-cykel hehe. Kommer bilder på det imon.
Nu ska vi dra ut till gäststugan och sooova, nä skoja. Hihi, men ah hejdåå.






Lite cooliga bilder från dagen, ha det bra!


Live Love Laugh

DATUM: 2011-07-23 | KLOCKSLAG: 19:26:06


förlåt för den sjukligt dåliga bloggningen, jag ska bli bättre jag lovar.

Hej

DATUM: 2011-07-21 | KLOCKSLAG: 23:30:34
Hallå i skogen!
Ligger ute i min alldeles för mysiga gäststuga i min onepiece och bara gosar. Har precis vart ute och sprungit så det känns underbart att bara ligga här haha. Godis också, det är alltid ALLTID gott.
Har varit en goooo dag som vanligt. Tog 12-bussen till Göteborg. Träffade mina goa bästisar och vi drog hem till mig. Degade, åt godis och kollade på världens bästa film nämligen MADAGASKAR TVÅ, herregud, asså seriöst jag slutar inte att skratta åt den filmen asså! Haha, börjar nästan skratta för mig själv nu.
Åkte hem hit, tränade och sen har jag inte gjort något mer och ska inte det heller. Så godnatt och puss!



sämst kvalité på videon, men herregud va bra!!

Jag orkar inte skriva, så jag lägger upp bilder istället

DATUM: 2011-07-20 | KLOCKSLAG: 23:53:53



hahaha vafan?

världens bästa


Jag och Viktor chillar med våran bästa vän.

Och sen en gooo löprunda på kvällen.


Lay All Your Love On Me

DATUM: 2011-07-18 | KLOCKSLAG: 01:14:36
iiiihhhh älska ABBA, shiieeet va bra! dör.

Japp, och så gick det till när elsa började lyssna på abba. Hihi, tittade på Mamma Mia filmen för ett par dagar sen, och nu är jag helt fast, det är det enda jag lyssnar på!? Sen så dansade ju jag och Louise till alla låtarna och dom sätter sig så himla lätt på min lilla hjärna så hela helgen har jag gått runt och sjungt!

Aja, imon bär det av till Göteborg för och kika lite Gothia med tjejerna, kulkul! Sen ska jag sova hos någon på kvällen, men vet inte vem än hehe. Men det blir bra. Nu ska jag sova så godnatt! PUSS!


Idolerna <3

Lite shopping

DATUM: 2011-07-17 | KLOCKSLAG: 19:00:26

Gina Tricot

Vero Moda

Glitter

Äntligen! Mina gamla var helt bruna :(

Sen massa trosor och smink som jag inte orkar ta kort på, tihi. Ha det fint puss!

Hallå?

DATUM: 2011-07-16 | KLOCKSLAG: 23:31:54
Jag har verkligen inte varit bra på att blogga på väldigt länge nu, knappt skrivit någonting utan bara lagt ut massa bilder, är det kul eller tråkigt haha? Jaja, har haft fullt upp i massa veckor nu känns det som, inte en ledig tid. Inte en enda dag där jag bara varit hemma och slappat, hänt sjukt mycket! Varit världens bästa sommarlov än så länge, lärt känna massa nya människor och haft kul exakt hela tiden!
Och nu börjar Gothia också, då lär det inte heller bli så mycket ta-det-lungt. Jag spelar såklart inte, eftersom jag är så sämst på fotboll så det finns inte, men jag kommer kolla massa matcher och massamassa killar tihi! Så snygga killar det finns asså, sinnes ju! Det är sååå kul när hela Göteborg är fullt av folk! Jag älskar det!
Sen har ju Louise varit här Torsdag-Lördag och det har varit så himla mysigt! Herregud, det värsta var nog när vi satte på ABBA på högsta volym på altanen och dansade som mongos. Sen efter ett tag märkte vi att alla grannar stod på andra sidan och hade glott på oss hela tiden, mindre roligt haha. Sen badade vi kvällsbad och hade det riktigt bra helt enkelt! Älskar dig världens bästa Lois.
Och idag då, åkte med Louise härifrån Orust med tio-bussen hem till Götet, så var väl framme runt kvart över elva. Där skildes vi åt och jag drog mig vidare till torslanda för att träffa min goa bästis Oliver! Hade en riktig deg-dag och gjorde knappt någonting, riktigt skönt. Drog hem på kvällen och direkt när jag kom hit gick jag med mamma ner till badet för att ta ett kvällsdopp, mys!
Och nu sitter jag här, klistrad framför TVn, hehe. Ska snart sätta på Eclipse, älska!!! Imon är det shopping som gäller, jiho! Inte handlat något på väldigt länge känns det som! Så det ska bli skönt typ.
Nu har jag babblat på väldigt länge, hehe, men ni får sova så gott så hör jag av mig imon, puss och kram från den alldeles otroligt bästa Elsa!

Mot badet!

DATUM: 2011-07-16 | KLOCKSLAG: 20:51:31
Hallå, har spenderat hela min dag i Torslanda hemma hos Oliver, men nu är jag här på Orust igen. Men nu drar jag ner till badet och tar ett kvällsdopp, ha det bra!

Två sommriga bilder från förra sommaren.



En dag i Varekil

DATUM: 2011-07-16 | KLOCKSLAG: 01:26:50









Så sjukt galet mysig dag med Annie och Louise, love you.

Mina dagar i (dåliga iphone)-bilder

DATUM: 2011-07-14 | KLOCKSLAG: 22:02:38







SÅ DÅLIGA BILDER!


På orust med världens bästa!

DATUM: 2011-07-14 | KLOCKSLAG: 21:41:40
HEJ!
Usel bloggning jag vet, herregud va dåligt. Men nu sitter jag iallafall här med supergoa Louise och har tid att blogga. Igår till idag var jag på Brännö med Fanny, Emelie, Lisa och Hampus. Superduper kul och mycket mysigt hehe. Åkte direkt därifrån hit så jag har inte varit hemma på länge nu känns det som. Igår var jag i stan med världens goaste killar, Oliver och Viktor. Så goa, världens bäääästa!
Vi stannar här tills på lördag så bloggningen kommer vara lite låg, hihi.
Hajdo!


Med M L I

DATUM: 2011-07-11 | KLOCKSLAG: 19:49:57
Tjena bloggish.
Sitter med Emelie bredvid mig nu i min säng. Hon sover här så ikväll blir det frid och fröjd, haha. Har färgat utväxten idag också btw, bilder får ni imon tihi för mamma har kameran och hon är på Orust. Nu ska vi kolla på Paranormal Activity och käka tonvis med godsaker, ha det fint och dröm om oss!



The sun is up!

DATUM: 2011-07-10 | KLOCKSLAG: 19:14:40

Hej alla glada och ledsna! Jag är någonstans där i mellan idag, tihi. Eller jag är ju inte ledsen såklart men ni fattar!
Idag har det varit en riktigt slapp-dag, riktigt skönt! Snart blir det grill och mys med Mamma, Annie och hennes kompis Stella!
Ha de fint och sorry för den tråkiga och dåliga bloggningen!



Bad update

DATUM: 2011-07-09 | KLOCKSLAG: 18:30:29
Hallo bloggen, uppdateringen har varit lååååg pga partillecup tihi.
Spelat och kollat hela dagarna. Åkte ut mot Önnered som också vann hela skiten så det kännd ju bra, galet bra är dom!
Ligger just nu i skuggan med datorn i knäet på orust, sjukt skönt. Ska bara dega hela kvällen, om jag inte hittar på nåt haha. Ska nog sova lite nu, ha det bra puss!


just nu

Sådär glad..

DATUM: 2011-07-07 | KLOCKSLAG: 23:52:27

Hejsanhejsan.
Som sagt spelade vi två matcher idag, den första vann vi med typ 17-3 men andra förlora vi med en enda jävla boll! Så vi kom alltså tvåa i gruppen. Så imorgon klockan 10.15 möter vi Skogås och om vi vinner den spelar vi igen 14.20 mot Ö N N E R E D. Omg, död. Haha, jaja vi har iallafall spelat jätte bra denna cupen så jag är la nöjd.
Nu ska jag lägga mig och tagga järnet tills imon, sov sött!



r-r-r-random


Just nu: Taggad till 1000!

DATUM: 2011-07-07 | KLOCKSLAG: 11:49:40

hahaha MINEN -.-



IIHHH, sista gruppspelsmatcherna idag! TAGGA!!!
Snygg partille-tröja jag köpte igår också, sjukt go. Åker snart in till heden och tittar lite och sen klockan 16.40 spelar vi!
Ha det brao!

Viggan är den mest fantastiska. Och Bassen

DATUM: 2011-07-06 | KLOCKSLAG: 21:17:11
Jag är sämst på rubriker så jag låter mina polare bestämma.

PARTILLECUP 2011=ABSOLUT BÄST! Vi har vunnit alla matcher och har spelat så jävla bra, sjukt! Vann matchen idag även fast vi fick 7 utvisningar och typ 77 straffar mot oss, hehe.

Imon spelar vi klockan 16.40 och 19.35 och då gäller det att TAGGA, sjukt bra är vi så det kommer nog gå bra, tihi.


Viggan är M O B B A D


Mot Partillecup dag 2

DATUM: 2011-07-06 | KLOCKSLAG: 09:45:37
Nu drar jag mig mot Heden för att titta lite matcher och sedan klockan 16.05 spelar vi! TAGGA! Ha det bra och kom gärna och titta :D



BYE!

Partillecup

DATUM: 2011-07-05 | KLOCKSLAG: 18:22:50
Dag 1 på partille är nu nästan avklarad. Har spelat två matcher och faktiskt vunnit båda, riktigt gött! Båda väldigt tuffa matcher så är sjukt nöjd! Nu ska jag alldeles strax åka till invigningen med laget, så ha det bra! Bye!


påväg till heden - haha fulare får man leta efter!

P A R T I L L E C U P

DATUM: 2011-07-05 | KLOCKSLAG: 08:00:00

NU SMÄLLER DET, NUUUUU SMÄLLER DET!! PARTILLECUP!!! Det man längtat efter hela året! NUUU KÖR VI BRUDZ, KÄÄÄMPA TAGGGAA!!! GALET TAGGAD NU!! NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!!

Partille 2010:





Ny bajkajni

DATUM: 2011-07-04 | KLOCKSLAG: 22:09:12


HISSELLERDISS?

coola saker med min coola blogg

DATUM: 2011-07-04 | KLOCKSLAG: 19:58:40
Tihi, nu har lilla jag "blogg response". Ingen aning om hur man gör men ni kan tydligen fråga mig saker där, så om ni har något ni undrar så gå in där! Ska nog ta ett litet snack med min goda bloggkompis Emmie om hur man gör, men nu vet ni att det finns iallafall! Ganska coolt, huh?


Jaa, och där har vi det!


En annan cool sak jag hittade va att man kan översätta min blogg till alla möjliga språk, coolt!!! Så hihi om någon från ett annat land läser min blogg är det bar att översätta, tihi.


PS. JAG ÄR BÄST PÅ ATT GÖRA PILAR, OK?

dagens väldigt enkla

DATUM: 2011-07-04 | KLOCKSLAG: 12:05:10


Hej sommar

DATUM: 2011-07-03 | KLOCKSLAG: 23:58:47
Hej alla småbarn!
Ligger i soffan med skype och somnar snart. Hehe har varit en jätte mysig dag (IGEN!). Åkte från Orust tidigt imorse med 10-bussen direkt till frölunda där jag hade målvaktsträning, åkte hem och chillade lite efter den. Sen klockan sex ungefär åkte jag ner till lillby och träffade boysen. Var först vid lilleby och sedan vid sillvik. Sjukt mysigt. Åkte hem runt halv tio och nu sitter jag här i min ensamhet HAHA, åh jag orkar inte.
Här kommer lite bilder:








Dåliga mobil-bilder


Jag vill utomlands!

DATUM: 2011-07-03 | KLOCKSLAG: 15:17:47

Just nu vill jag verkligen utomlands, gash!


Trogir, Kroatien 2009




Koh Samui, Thailand 2009/2010


Ölundeniz, Turkiet 2010


5 olika öar, Thailand 2010/2011


Mina senaste resor, love!!


Bad med Annie och Stella!

DATUM: 2011-07-02 | KLOCKSLAG: 22:12:49
Halloj!
Sitter på Orust nu och snackar med goingarna Joachim och Oliver på skype. Var nere vid badet förut och badade, så skönt! Och min lilla proffsfotograf Annie tog massa kort, jippi!





Annie & Stella


En dag med the boys

DATUM: 2011-07-02 | KLOCKSLAG: 18:48:57
Goddag!
Spenderat min dag med William, Alex, Adam och Niklas. Stack ner till Wille runt elva och åt en go pannkaks-frulle med dom. Sen gjorde vi knappt något.. Tittade på Paranormal Activity haha och dansa lite till "Fest Hos Mange".
Hade lite vattenkrig också haha, alla mot mig dock. Så ja, blev ganska blöt. Om jag lär mig hur man läägger ut videos på bloggen så kommer det en film på det senare. Men vet inte hur man gör just nu..
Aja, ska dra ner och bada nu, byeee!




Bye!

Jack&Jones

DATUM: 2011-07-02 | KLOCKSLAG: 01:52:30
Titta vilken snygg tröja vi hittade idag på Jack&Jones när vi skulle köpa present till William! Hihi värt att köpa eller? Vi köpte den till William dock, hihi. Men visst va den sketasnygg?


haha snyggt elsa... eller?

Hemma

DATUM: 2011-07-02 | KLOCKSLAG: 01:39:23
Kom nyss hem från Wille! Har varit en kanon-kväll verkligen! Ortoligt rolig, hehe, orkar inte berätta allt så jag tar det en annan gång.. Kollade iallafall på Paranormal Activity 2, omg. Haha nä men den var inte läskig tycker jag, Emelie stackarn satt och nästan grät, gosi.
Aja, haft det grymt och drar nog ner och äter frulle med boysen imon-bitti. Ha det brao!


kommer fler bilder imon.

Dagens outfit?

DATUM: 2011-07-01 | KLOCKSLAG: 13:29:40
Kunde verkligen inte bestämma mig vilken av dessa jag skulle ha haha. Men tillslut tog jag beslutet att den första fick det bli!
Snart drar jag till backaplan med Fanny och Emelie och sen åker vi till william och är där hela kvällen för att fira hans födelsedag, så det blir ingen bra bloggning idag och ikväll..


Har dock inte några smycken på mig på bilderna hehe, men ah. Vilken gillade ni bäst?

RSS 2.0