Hinner knappt

DATUM: 2011-03-31 | KLOCKSLAG: 15:48:34
Jag ska verkligen börja skriva mer om mode och sånt nu! Redan förberett några collage som kommer under veckan hehe.
Ska dra ner på träning i lundby strand snart. Vi har ingen tränare så det blir väl minihandboll i två timmar ;)

Vädret gör mig sur, arg, deppig, irriterad, tråkig och helt slö.



Osminkad och SÖT ( HAHAHHAHAH ohnej )

tjejerna klass 8B, underbara

DATUM: 2011-03-31 | KLOCKSLAG: 15:12:20



GULD

DATUM: 2011-03-30 | KLOCKSLAG: 20:50:00
Spelade skolDM finalsteg idag och vi vann! Finns ju knappt något att säga om det bara att jag är så jävla stolt över tjejerna i min klass, ni är superbäst, vi slår allt!
Och dagen blev ju inte sämre när jag fick veta att jag gått vidare i stadslagsuttagningen. Jag var helt jävla säker på att jag skulle åka ut, så dåligt som jag spelade, haha jag började nästan lipa...

Jätte bra att ni svarade på min lilla fråga här innan, det verkar ju som ni vill ha mera bilder och mode, outfits,hiss&diss och massa sånna saker, så jag ska försöka.

Haha vilken go familj jag har som kommer hem med tårta när vi vunnit guld..




OK

DATUM: 2011-03-30 | KLOCKSLAG: 15:45:24
Nu blir det såhär, ni får ge mig förslag på vad jag ska blogga om! Annars pallar jag inte mer hehe.

lilla jag innan träning

DATUM: 2011-03-29 | KLOCKSLAG: 16:03:51
Här kommer några snögga bilder på mig..





hejdo, nu drar jag till lundby strand

:)

DATUM: 2011-03-28 | KLOCKSLAG: 20:25:27
Kommit hem från fysen nu. Gick jätte dåligt, är nog sjuk tror jag. Kroppen sa ifrån liksom, åh jag blev så jävla arg på mig själv. Men jaja.

Skola idag as usual, gick la bra. Man börjar tröttna liksom, på skolan asså. Skönt att det bara är fyra dagar kvar sen är det TVÅ VECKORS PRAO OCH SEN EN VECKA LOV. Borta tre veckor från skolan, heeeelt underbart!
Ska praoa på Lerlyckeskolans dagis i två veckor, haha. Snacka om att jag kommer tröttna på småskitar. Men aja, det kommer nog bli jätte kul ändå, hoppas jag.

Imorgon sover jag hos Louise så vi får se hur bra uppdatering det blir då, när man är med sin bestis vill man ju inte slösa bort tiden på att blogga, eller hur?
Jag sover hos henne eftersom vi har skoldm finalsteg dagen efter och jag ska åka med henne, hehe nu vet ni det också.

Detta inlägg blev helt knas, helt flummigt. Men försök läsa det ändå haha. Har ingen bra fantasi längre.

Pussochhej.

Mot fys!

DATUM: 2011-03-28 | KLOCKSLAG: 17:26:12
Helloj!
Nu drar jag ner till fysen och kommer inte hem förän ikväll, så det blir mer bloggning då! Hoppas ni har haft en bra dag alla söta, puss!


SKORNA HAR KOMMIT

DATUM: 2011-03-27 | KLOCKSLAG: 20:16:43
Do ju remember skorna jag beställde här om dagen tillsammans med klänningen? De har kommit! Så snygga, jag tror jag dör.


söndag

DATUM: 2011-03-27 | KLOCKSLAG: 18:31:32
Sådär ja, nu är det söndag och min mini-bloggpaus är över, skönt va? Suttit i bilen hela dagen så har inget interessant att komma med. Har ju varit i Ludvika över helgen och åkt skidor, eller aa snowboard för min del. Det var sådär kul, mådde inte så jätte bra så det blev inte jätt mycket åkning. Nu ska jag bara mysa och plugga hela kvällen. Haha. Hejdo.


@ mormors place

DATUM: 2011-03-25 | KLOCKSLAG: 21:18:24
tjoho, sitter hemma hos min mormor nu... Tja man kan ju lista ut hur kul jag har hehe. Skulle bara säga att jag nog inte kommer bloGga förän på söndag så puss!

pierre mathiasson

DATUM: 2011-03-24 | KLOCKSLAG: 22:20:30

Du
Du fångade mig,
du tog mig i din famn.
Nu är du mitt allt,
och du har mig för evigt.



ÅH det går inte med ord att förklara hur galet mycket du betyder, du är så underbar! Allt trasigt i vårat förhållande har äntligen läkt och allt känns helt fantastiskt bra med dej! Du är helt otrolig, du är underbar, fantastisk. Du är mer värt än något annat, och du är min, bara min. Jag älskar dej, kommer alltid att göra.


Tom

DATUM: 2011-03-24 | KLOCKSLAG: 21:54:32
Som rubriken säger är jag helt tom på fantasi, vet inte vad jag ska blogga om längre. Det står helt still där uppe, känns som om jag bara lägger ut tråkiga bilder och skriver tråkiga saker. Åh, vad ska jag göra?
Måste komma på något! Antingen tar jag en kortare bloggpaus för att tänka egenom vad jag ska göra eller så får ni komma med massor av bra förslag.

Kom nyss hem från träningen och mötet. Kändes riktigt bra på båda delarna. Träningen gick bra, första gången i mitt liv som jag varit nära på att spy efter en träning, haha. Typ oj?
Vi kom fram till massa bra saker på mötet och det kändes verkligen jätte bra tycker jag. Åh jag hoppas verkligen vi går ihop med backa! HOPPAS.

Ps. Snart fyller jag år HIHI 16 april!!!!


Jag älskar dej, utan dej är jag inget.

våra minnen det är allt vi kommer leva på.

DATUM: 2011-03-24 | KLOCKSLAG: 15:15:34
Hejsan småttingar.
Sitter här hemma nu, precis ätit gooo vitlöksfisksgryta, mumma. Drar till träningen om en timma typ. Tränar två timmar och sen ska vi ha ett möte typ där vi kommer prata om hur vi ska göra med bjurslätt nästa termin. Jag hoppas iallafall att vi kommer ha något slags sammarbete med Backa. Men man vet ju inte... Lite är det för att dom flesta går i min klass och dom är sjukt goa, sen för att vi spelar jädrigt bra tillsammans! Spelade ju skoldm med dom och vi vann stort. Kändes hur bra som helst, och om vi går ihop eller går över eller något kommer vi nog komma längre än om vi fortsätter själva. Det är min åsikt och vad jag tror.

Skolan idag var helt okej, förutom ****************** franskan. USCH. Jag blir ju bara ledsen. Jag försöker verkligen! Men allt kraschar och precis när jag förstår pyttepyttelite av vad vi håller på med, ja då ska vi börja på ett nytt kapitel och lära oss andra hemska saker. Man blir bara jättejättejätteledsen.
Godnatt! Eller oj. Haha HEJDÅ.
Puss.



elspels just nu, tagen med min finfina webbkamera. My bff.

haha, kom du ihåg när vi var små, kära och... fjortisar?

DATUM: 2011-03-23 | KLOCKSLAG: 22:40:31


Jag och Pierre i början av sjuan... Pinsamt.

tja

DATUM: 2011-03-23 | KLOCKSLAG: 22:03:00
Hej gossingar!
Varit helt sjukt låg uppdatering, jag vet. Men det är så himla mycket nu, skola pluggplugg. Man blir ju galen.
Åkte iallafall direkt från skolan till konfirmationen och direkt därifrån till teatern. Teatern gick väl bra, var lite ur koncentration bara och då går det inte bra. Men det gick helt okej, måste bara sätta dom jeffla replikerna nu! Åh, jag lär mig dom aldrig!
Precis läst egenom SO:n eftersom vi har prov imon, haha men behöver inte plugga eftersom det var så lätt att jag dog. Haha kul att veta. Blabla, har inget mer att säga typ.
JO, haha riktigt go konfa idag! Vi målade på muggar våra bästa egenskaper typ. Haha det blev lite kaos och killarna är ju för goa HAHA. Man skrattar ju så man dör.
Nu ska jag försöka fixa iallafall ett inlägg till sen ska jag sova, tihi. Puss!


Sent

DATUM: 2011-03-22 | KLOCKSLAG: 23:21:51

Hejsan,
Skulle egentligen sovit för länge sen hihi, men här sitter jag i min säng helt ensam med datorn i knät och kan inte sova. Blev ingen bra uppdatering alls idag pga att jag åkte direkt från skolan till träningen. Go träning ändå, sooft.
Har faktiskt ingey mer att säga så godnatt alla söta därute! PUSS

STOR BILD


Grattis älskling!

DATUM: 2011-03-22 | KLOCKSLAG: 22:54:43


Idag fyller min bästa vän Fanny år! Grattisgrattisgrattis!
Tänkt hur länge vi har känt varandra ändå, och vilka otroligt härliga minnen vi har! Du är en av dom bästa jag har och jag kommer aldrig släppa dej älskling, jag älskar dej så mycket. Hoppas du har haft en superdag för det är du värd!
Grattis, jag älskar dej min ängel!

Beställt

DATUM: 2011-03-22 | KLOCKSLAG: 22:41:56
Åh, vad galen jag blir. Det finns så mycket snyggt i världen asså! Hehe, klickade nyss hem en supersöt klänning och ett par skor. Min kväll räddades precis.


Love

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

DATUM: 2011-03-21 | KLOCKSLAG: 22:38:34


Har egentligen massor av bilder som jag kan sitta å asgarva till hur mycket som helst, men jag orkar inte gå igenom alla 50000 bilder som finns på min dator, hihi.

okiiii?

DATUM: 2011-03-21 | KLOCKSLAG: 21:48:48
Är helt slö i hela kroppen efter fysen. Vi hade först inne träning och sen gick vi ut och sprang 4km. Gick trögt i början men så fort jag höjde ljudet i ipoden till max gick det genast bättre, hihi. Jävligt jobbigt att ha håll hela tiden bara, men jaja, sånt får man väl leva med om man vill vara vältränad!
Känner mig ganska vältränad nu faktiskt. Hade ju en period där i januari-februari då allt krachade. Förskylning efter förskylning, så jag kunde ju inte träna på massa veckor. Men känner mig helt bra nu och har äntligen fått upp all styrka och kondition!
Nu gäller det bara att trappa ner med sötsakerna, tihi. Äter alldeles för mycket skräp asså. Men det ska jag ändra på! snart...

Ikväll händer ingenting, går nog igenom lite på SO:n eftersom vi har prov på torsdag... Haha, men inget annat typ. Ska duscha och så, haha NÖDVÄNDIG info.

Haha, tycker ni inte att jag blivit mer seriös i bloggen? Förr var det ju typ "tjaaaa helluu, jag ärrrrr sååååå coolliissshh blaaablaaablaaaaa". Men nu tar jag faktiskt bloggen lite på "allvar", inte bara massa latjolajban. Märker att besökarna stiger för varje dag också vilket är galet roligt! Fortsätt läsa min underbara blogg!

Hehe, långt inlägg men yäyä. Ha en mysig måndagskväll! (som jag inte tror går för jag HATAR måndagar, men man får ju ändå försöka..)


idag påväg hem från skolan. mmmm, jag älskar sol.

ZZzz..egt

DATUM: 2011-03-21 | KLOCKSLAG: 16:47:42
Hellojsan alla söta (och fula då förstås...stackare)
Kom nyss hem från en hemsk skoldag denna hemska måndag. Inte riktigt min favoritdag, måndagar. Men man måste ta sig igenom dom varenda jävla vecka. Man måste kämpa... Timmarna´, minuterna och sekunderna går ju hela tiden så det är bara att vänta tills denna hemska dagen är slut.
Mitt schema för måndagar ser ut såhär:

-Träning kl 8 (i skolan)
-Matte
-SO
-Bamba (mat för er som är eb)
-Mentorstid
-Franska
-Fysik
-Musik
-Slutar kl 15.30 (!!)
-Åker hem (vilket tar typ hundra år)
-Fys kl 18 (UTOMHUS!!!)
-Hem och plugga.

SNACKA OM HEMSK DAG!?!??! Seriöst man blir bara ledsen. Inte en enda rolig lektion och minuterna går så galet långsamt varenda måndag. USCHH

Nu ska jag steka upp lite hamburgare och sen om en timme eller något drar jag ner till fysen. Taggad till 0,0,kokosboll.

BYE



HAHa pinsamt söööt

mer bloggning imon

DATUM: 2011-03-20 | KLOCKSLAG: 20:47:13
Hallu
Har varit så galet trött idag så har inte orkat fixa några bra inlägg om lägret och så. Men nu ska jag duscha och sen sova så jag bloggar mer imon.
Precis tittat på det sista avsnittet av solsidan, ohherre´va bra det har varit! Aldrig skrattat så mycket åt ett program i hela mitt liv tror jag...  Jaja, godnatt vi hörs imon!


style by elsa

DATUM: 2011-03-20 | KLOCKSLAG: 18:14:23



wow. är. det. enda. jag. kan. säga.
fråga om ni vill veta var något finns att köpa.

HEMMA

DATUM: 2011-03-20 | KLOCKSLAG: 16:32:36
Sådär ja, nu är jag hemma från konfalägret! Eller jag kom hem för ganska länge sen men har typ sovit, hihi. Det har varit väldigt mycket roligare än vad jag trodde. Sjukt mysigt! 
Är riktigt trött eftersom det inte blev jätte mycket sömn på natten... Ska nog sova lite nu. men först får ni några smått roliga bilder från lägret! 

 

fotbolll








Kommer fler bilder senare eller någon annan dag för jag dör snart av trötthet.

tidsinställt

DATUM: 2011-03-18 | KLOCKSLAG: 23:00:00
Tidsinställt inlägg det här!

Skulle bara säga godnatt till er söööta LÄSARE. Hehe, vi kommer nog vara vakna ett tag till men ni kanske ska gå och lägga er nu, hihi.
Hoppas ni mår bra och att ni har haft en fin dag allesammans!
Vi hörs när jag kommer!


GODNATT!

GODNATT!

Mys

DATUM: 2011-03-18 | KLOCKSLAG: 22:40:32
Sitter och pratar med goa folk i sofforna just nu. Kom fram ungefär klockan 6 förut, så vi har ätit och chillat och lite så. Väldigt mysig andakt förut också, vi bad och tände ljus för Japan. Usch det är så jävla hemskt det som hänt där nere, jag sörjer verkligen me dom. Jag är så galet trött så vi kommer nog snart gå och lägga oss, hihi. Ha det fint, puss och kram från eran bästa Elsa!

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

DATUM: 2011-03-18 | KLOCKSLAG: 19:30:00
(tidsinställt)


Rebecka Källström, goare tjej får man ju leta efter!!

Konfa-läger

DATUM: 2011-03-18 | KLOCKSLAG: 16:07:12
Helloj!
Sitter här med Pierre som varit här hela eftermiddagen. Spelade bowling i skolan, hehe. Gick inte jätte bra för jag var sämst men ah...
Om ungefär en halvtimme drar jag iväg till konfirmationsläger... Så uppdateringen kommer vara superlåg denna helg. Så ni inte undrar var jag tagit vägen hehe.

Vet dock inte vad vi ska hitta på där eller vart vi ska, HAH. Blir kanske lite facebook uppdateringar så lägg till 'Elsa Månsson'. Nu ska jag vara lite social mot min underbara pojkvän. Så hejdå! Ha en sueprhelg med massor av roligheter!!



bara för att jag älskar min nya magtröja

24e bilden: En bild som gör dig glad.

DATUM: 2011-03-17 | KLOCKSLAG: 21:19:26


Värmen, kärleken, ljuset, känlan och sommaren i bilden gör mig så glad!

Bilden är tagen i Grakland för några år sedan.

Visst är min blogg bäst?

DATUM: 2011-03-17 | KLOCKSLAG: 20:44:11
Haha, ni anar inte hur mycket jag älskar min blogg! Den är så galet bra, eller hur!? Läser min blogg mer än någon annans, ha-ha. Jag kan sitta och titta igenom ALLA inlägg flera gånger om och bara njuta åt att jag är så jävla bra.
Jag är bara lite ego...

Kom nyss hem från träningen, har ätit och lite så. Himla jobbig träning, hehe. 15/15 tjugo vänder!!! Riktigt stolt faktiskt över att jag klarade det...
Skolan var riktigt go, slutade typ två. Drog hem direkt och slog mig ner vid min vackra dator innan  jag drog till träningen. Det är ungefär vad jag gjort idag. Inte jätte interessant direkt men ah, vafan ska jag skriva lixxxoomm? Haha, kanske ska jag börja hitta på massa jäättejäätte roliga historier och lägga ut? Ha-ha. Ni kommer dö
 
Jaja, pussss och kraaaam.



långt hår?

TRÄNING 2H

DATUM: 2011-03-17 | KLOCKSLAG: 16:13:30
HEJDOOO




Haha, solet lyser in genom fönstret så ansiktet blev helt vitt... lev med det

svart

DATUM: 2011-03-17 | KLOCKSLAG: 15:50:20
Dagens:




Dagens svarta outfit.

Äntligen Vår!

DATUM: 2011-03-16 | KLOCKSLAG: 22:16:51
Jag och mina fantastiskt roliga kompisar Rebecka och Louise var tillochmed ute och tog lite vårbilder idag på rasten! Haha, dom blev ganska, vad ska man säga? Galna?
Har inte skrattat så mycket på sjukt länge! HAHA, jag älskar er tjejer, ni är totaly wonderful.




Rebecka, Louise, ElsPels

Hopp!

Louise, helt udda.

Och här gick det lite snett. Vi skulle sitta som på bild1 men Rebecka "ramlade" över mig som ramlade över Louise... Haha, jag rullade ner för hela backen medan Louise tydligen höll sig kvar i någon gren och Rebecka gjorde bakåtkullerbyttor! ;o Oherregud säger jag bara.

ÄLSKAR ER TJEJS



22e bilden: En bild på en tid du saknar.

DATUM: 2011-03-16 | KLOCKSLAG: 20:26:14
Sommaren 2010. Här kommer världens bildbomb från i somras!
Det går inte att beskriva hur otroligt mycket kärlek som finns i bilderna nedan.








Alla bilder är tagna med mobilkamera..
fyfan va jag saknar

I'm beautiful in my way

DATUM: 2011-03-16 | KLOCKSLAG: 17:51:40
Hejsan alla solstrålar!
Helt underbart väder idag! Jag blir på så jäkla bra humör när solen tittar fram, åh vad underbart.
Idag händer ingenting, Konfan är inställd och teatern är inställd... Så här ligger jag i min säng med datorn i knät och bara njuter av att faktiskt ha en dag ledig. Ska nog lägga mig och sova lite, hehe. Uppdaterar mer roliga inlägg ikväll.
Ha en fin fortsatt dag allihop!



lilla söta elsa just nu

Go lunch!

DATUM: 2011-03-16 | KLOCKSLAG: 17:17:54
Idag höll jag, Pontus, Calle och Khaderi i en hemkunskapslektion och vi gjorde Thaimat! Phad thai och papayasallad! Gott! Blev inte jätta lyckat eftersom vi fick ta glasnudlar istället för äggnudlar till Phad Thaien, men det gick bra ändå.



Papayasallad



tagen med min dåliga mobilkamera så kvalitén är ju i botten, haha.
MUMMAA.

Desperate

DATUM: 2011-03-15 | KLOCKSLAG: 22:29:15
Halloj!
Åååhhh jag är så himla glad! Desperate Houswifes var på TV nyss! OMG så mycket jag saknat det, verkligen världens bästa program, helt seriöst. Man sitter helt spänd i en hel timma och låter programmet ta över ens liv liksom!
Hehe, tjaa, innan var det träning vilket inte alls gick bra. Mådde verkligen inte bra. Som jag sa så var jag ju sjukt trött när jag kom till träningen och sen gick tröttheten över till illamående så sista halvtimman var jag inte med. Det var nog tur, annars skulle jag nog inte kunnat gå till skolan imon tror jag. Det berodde nog på att jag inte åt så bra innan träningen. Har verkligen ingen matlust längre. Haha, men den kommer väl får vi hoppas!

Ska alldeles strax gå och lägga mig, är sjukt trött! Vet inte va detta beror på, jag har varit trött hela dagen ju! Hehe, så därför ska jag sova extra mycket inatt! Puss&Godnatt, vi hörs imon alla gosingar!


Slänger in en bild på hur mitt hår ser ut oplattat. Usch säger jag bara, det blir så burrigt! Haha, aldrig att jag skulle gå omkring såhär.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

DATUM: 2011-03-15 | KLOCKSLAG: 20:47:23


LOUISELILJA&SOFIAJANSSON, ni är best

fotografering del 2 (svartvitt)

DATUM: 2011-03-15 | KLOCKSLAG: 20:22:01
Några redigerade jag snabbt i Picasa.





Blev bara tre stycken :)

finalsteg i skoldm!

DATUM: 2011-03-15 | KLOCKSLAG: 15:49:53
TJA!
Sitter hemma nu, kom hem för typ en och en halv timma ungefär. Spelat skoldm idag och vi kom till finalsteget! Så bra kämpat tjejer! Vi är så sjukt grymma.
Somnade nästan direkt när jag kom hem. Var sjukt trött, vet inte varför... Men ah, sov i typ 40 minuter, så gott! SOVA ÄR DET BÄSTA. Åh, nu blev jag riktigt sugen på att sova igen..
Jaja, drar iväg på träning snart vilket jag verkligen inte orkar. Börjat träna riktigt tufft nu faktiskt, och idag orkar jag verkligen verkligen inte. Är så trött!!!

Sorry för tråkig uppdatering igår, men nu blir det såkalald SUPERBLOGGNING! fast ne, för det har jag inte tid med. Haha åh. Flum. Hejdo.

¨

en cool elsa.

FÖRRESTEN!!! SKRIV GÄRNA ERA BLOGGAR! IBLAND HAR JAG SÅ HIMLA TRÅKIGT OCH VILL BARA LÄSA MASSA BLOGGAR, SÅ SKRIV ERA SÅ FÖLJER JAG DOM!!! :D

Sofia Jansson

DATUM: 2011-03-14 | KLOCKSLAG: 23:19:05

Sofia Jansson tvingade absolut inte mig att skriva detta utan jag gör det av ren vilja.

Sofia (även känd som solarie-token) är en tjej som solar solarium varje dag och varje sekund. Hon är därför nästan svart. Men ändå är hon riktigt vacker! En tjej som alla vill ha, särskillt hennes nya ragg John Hellberg. Dom är så söta tillsammans så man smäller ju bara av! Hehe fast John är inte den ända som äger henne utan det gör också JAG! Hon är faktiskt min också. Min goa tokiga Sofia.

Min egen MSN-vän är hon också. Vi kan sitta i timmar och bara skriva helt random saker till varann. haha, herregud va vi håller på asså.

HAHA
Sofias svaga sida är att när hon blir arg brukar hon oftast ta till våld vilket skadar hennes medmänniskor, särskillt mig.
Sofias starka sida är att hon är så galet rolig och verkligen så himla bra bara. Jag mår bra av henne.

Haha, ja vafan ska jag skriva? Om jag inte skriver något mer kommer du antagligen slå mig imorgon och det vill jag ju inte haha! Skoja gosing.

Jaja. Du är så go på alla sätt och jag vill föralltid vara din vän!

Du är underbar Sofia, Jag älskar dej så mycket!


Min fina fina Sofia


25/4-10

DATUM: 2011-03-14 | KLOCKSLAG: 22:21:26










jag älskar dej så himla mycket gubben, du är bäst.

"ingen är perfekt, men du är så jävla nära"

If I was you

DATUM: 2011-03-14 | KLOCKSLAG: 19:49:09
FÖRLÅT FÖR USEL UPPDATERING IDAG.

Kom nyss hem från stadslagsträningen, gick hyffsat bra. Gjorde inte bort mig helt iallfall som jag gjorde förra gången HAHA oherregud.

Vaknade upp hos min Louisegoing imorse vid tiotiden. Sen klockan elva drog jag och Pierre hem till mig och hade superduper mysigt. Gjorde faktiskt inget speciellt, bara dega.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara mysa, inget plugg alls, WONDERFUL. Pusssålänge.



jag älskar dej ska du veta

@Louise place

DATUM: 2011-03-13 | KLOCKSLAG: 23:10:50
Sitter hemma och degar hos goagoa Louise. Vi tittar på män som hatar kvinnor typ haha, blir inte jätte mycket tittande... Vi sitter mest och pratar.
Imon ska jag träffa Pierre hemma hos mig ända tills klockan fem då jag har stadslagsträning! Fy... Det gick verkligen sämst förra gången, helt galet dåligt verkligen. Hoppas jag gör bättre ifrån mig imon hehe. Men det tror jag faktiskt inte, är taggad till 0. Men vi får väl hoppas på det bästa, hehe.

Men jaja, nu pallar jag ej skriva mer eftersom jag har min goa Louise bredvid mig hehehhehe. Puss&Kram alla goa läsare!



SÖT ELSA! hehe en till bild från lördags :)

från i lördags

DATUM: 2011-03-13 | KLOCKSLAG: 21:06:32


goa tjejer





Louise !


20e bilden: En bild på dina närmaste.

DATUM: 2011-03-13 | KLOCKSLAG: 19:17:32


samma bild.

ni är helt underbara: Lisa, Louise, Pierre, Emma, Sofia, Fanny, Sofia, Emelie, Alex

2 magtröjor

DATUM: 2011-03-13 | KLOCKSLAG: 17:24:55

Jag får hjärtattack varje gång jag går in på någon H&M-butik. Inte bara för att det är så galet billigt, utan också för att dom har så grymt snygga kläder! Helt otroligt att så mycket snyggt kan kosta så lite! Blir helt kär ju.

Här kommer två olika tröjor jag hittade, så snygga! Helt otroligt fina till sommaren!!! ÅH, vill ha sommar NU.


149:-                                                                                   79:-

FATTAR NI ELLER!?


söndag

DATUM: 2011-03-13 | KLOCKSLAG: 12:10:03
Hellåå!
Oftast brukar man ju känna sig jätte nere när söndagen närmar sig.. Men idag är det inte så eftersom lilla jag har studiedag imorgon! Känns precis som lördag ju!! Shit, va gött.
Kom nyss hem från Mölndal där vi spelade match, gick riktigt bra! Jag stod dessutom i mål första halvlek, hehe. Släppte in 4 mål vilket jag är ganska stolt över. Andra stod Sofia, riktigt grym asså! Vi vann med ungefär åtta mål tror jag? Eller är jag helt fel ute? Haha, jag minns inte.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen drar jag in till stan och tittar lite snygga tröjor. Ikväll sover jag hos LouisePolis och vi kommer ha så mys!

Blev en riktigt lyckad kväll igår iallafall! Vi är så galet goa, man blir ju bara avundsjuk på oss. Ni är helt otrolig underbara, det räcker att jag ser er lyser jag upp! Ni gör mig på så galet bra humör. Världens bästa vänner.


f e e l l s

19e bilden: En person som är snygg

DATUM: 2011-03-13 | KLOCKSLAG: 00:46:14


Sofia Johansson, så jävla snygg!

@Emelies place

DATUM: 2011-03-13 | KLOCKSLAG: 00:08:02
Halloj!
Sitter i söngen med Emelie med varsinn dator i knät, hehe socialt socialt. Varit en underbar kväll med mina flickor, jag älskar er så grymt, ni gör mig så sjukt glad!!! Varje gång jag ser er så lyser jag upp, åååhh ni är så bra!

Snart ska vi sova eftersom vi ska upp 07.45 för att spela match mot mölndal. Och dessutom ska jag stå i mål enhalvlek... Undra hur det ska gå, hehe. Båda våra målvakter kan nämligen inte vara med så jag och Sofia ställer upp för laget!!!! Hehe.
Nu är jag jätte trött och ´ska nog sova hehe, godnatt alla fisar!

PUSSOCHKRAM

@Louise place

DATUM: 2011-03-12 | KLOCKSLAG: 17:12:34
Tja!
Sitter hos Louise och dunkar Freestyle – Vill Ha Dig. SÅ BRA! Det är nog min favoritlåt just nu asså, bäst är den. Man blir så himla glad och vill bara headbanga hela natten lång! Och så tänker man på sommar, och vem älskar inte sommaren?
hehe, nu ska vi äta och sen drar vi nog till mig och sen till Fanny! :D Go dag allttssååå.


Mina gosingar, ni är så sexiga.

godmorgon lördag!

DATUM: 2011-03-12 | KLOCKSLAG: 13:55:23
Hallå alla åsnor!
Hur mår ni? Jag mår väl helt okej, trött bara, vaknade runt halv ett... oouuppssii.
Ska snart dra iväg för att träffa Louise. Vi ska se på någon match och sen på kvällen blire mys hos Fanny.

ÅH, jag fick panik. Fått några finnjävlar under natten!! Åh, det är så äckligt så jag nästan kräks. Och vad ska jag göra nu? Jag måste gå om en halvtimme och det går ju knappt att täcka!!!!! ÅÅÅHHH.

Jaja, hejdå. :((( 


Fotografering del 1

DATUM: 2011-03-11 | KLOCKSLAG: 23:08:03
Några av ungefär 1000 bilder, HAHA.
(alla bilder är oredigerade)

















Sååå, va tycks? Släng gärna en kommentar (:

fotografering klar

DATUM: 2011-03-11 | KLOCKSLAG: 21:57:40
Oj! Glömt att berätta för er söta läsare att jag varit "modell" idag HAHA, ordet känns så pinsamt, modell HAHA. Ne men jag har fotograferats hela kvällen nu.
Vet inte när jag får bilderna men dom kommer väl upp här på bloggen så snart som möjligt. Det gick helt okej tror jag, lite läskigt i början men efter ett tag kunde man slappna av hehe.

Men dom kommer upp ikväll iallfall :)

18e bilden: En bild på din fritid.

DATUM: 2011-03-11 | KLOCKSLAG: 17:53:34
HANDBOLL!

AW va smååå



Aranäs



Partille





superstarzz


fredag

DATUM: 2011-03-11 | KLOCKSLAG: 17:02:35

Hallå sötnosar!
Sjukt go dag, slutade nästan en timma tidigare än vad vi egentligen skulle göra, 12.15!!! Då drog jag, Sofia, Olivia, Emmie, Fanny och Emelie till Kärra sporthall och titta slutet av skolDM som tolered spelade. Dom förlorade alla sina matcher, haha...

Ah och nu är jag hemma och gör typ ingenting, kommer bli en riktigt soft fredag! Pierre kommer och sover här ikväll så det blir en riktig hemmakväll. Mysigt!



Ganska cool endå


Torsdag

DATUM: 2011-03-10 | KLOCKSLAG: 21:07:15
Hejsanhoppsanlillebror.
Torsdag idag, en hel vecka sen sist. Haha kul där.
Allt är så himla underbart just nu pga att jag inte har det minsta plugg! Helt fri liksom! Det är verkligen helt fantastiskt.
Slutade runt två så jag hade ett tag hemma innan jag skulle iväg på träning, vilket var sjukt gööött! Träningen var ganska go ända tills i slutet. Vi sprang så sjukt mycket! Och det blev inte bättre av att man hade världens äckligaste mensverk också... Usch!
Nu ska jag titta på solsidan för att jag missade det i söndags eftersom jag var hemma hos älsklingen PIRRIS. Så byebyeeee.




åååhhh vad jag längtar till sommaren när jag ser denna bild!!

Drömtröjan

DATUM: 2011-03-10 | KLOCKSLAG: 20:32:15
Åh herregud va jag vill ha den här! Detta är verkligen min drömtröja, helt seriöst. Så underbar.
Ska googla tills jag dör ikväll för att hitta den att beställa!


17e bilden: En ovanlig bild.

DATUM: 2011-03-10 | KLOCKSLAG: 20:13:08
Vad är detta? PIERRE BÄDDAR MIN SÄNG!!!????
Ja, det här var riktigt ovanligt..



GO!

till träning!

DATUM: 2011-03-10 | KLOCKSLAG: 16:14:52


byeee (L)

16e bilden: En till bild på dig själv.

DATUM: 2011-03-09 | KLOCKSLAG: 22:03:32


cool chey

Mer Än Gärna!

DATUM: 2011-03-09 | KLOCKSLAG: 21:51:32
Ouuff vilken snygg outfit jag fixade! Såhär kan jag mer än gärna gå runt i sommar!



Från H&M nästan alltihop, förutom shortsen och ringarna.

Pretty Girl Rock

DATUM: 2011-03-09 | KLOCKSLAG: 20:55:25

Hellu!
Hemma från teatern nu. Gick helt okej, haha pjäsen som vi håller på med kommer bli kanon!
Utvecklingssamtal och konfirmation idag också. Utvecklingssamtalet gick faktiskt helt okej, alltid samma visa. Bra batyg och sånt, men för pratig, flamsig, busig, osv osv.

Imon ska vi ha prov hela dagen (!). Det är typ någon sak som man skickar in till något och räknar ut hur smarta Sverige är HAHA, eller typ så. Det var iallafall hur jag uppfattade det... Ganska degigt ändå eftersom man inte behöver plugga eller någonting.

Så ikväll blir det datorn hela kvällen! JIPPI!


15e bilden: En person som du vill vara med.

DATUM: 2011-03-09 | KLOCKSLAG: 07:24:12


Pierre min ängel!
Jag älskar dej superdupermegamycket! Du är bäst

färdigfixad

DATUM: 2011-03-09 | KLOCKSLAG: 07:09:13
Hej solstålar!
Inte jättekul väder idag... Sitter och stirrar ut genom köksfönstret ocg vill bara att solen ska komma fram! Det var så himla härligt igår, inte för att det var jätte varmt men solen gör mig mycket gladare!

Är redan klar nu och det är tjugo minuter tills mamma ska skjutsa in mig till skolan. Ingen aning om varför jag var så snabb... Var liksom pigg så fort jag vaknade, hmm... Wierd.
Nu ska jag plugga lite engelskaglososr som vi har tills idag som jag glömde plugga på igår, hihi. Bye!



right here right now

Godnatt!

DATUM: 2011-03-08 | KLOCKSLAG: 21:55:41
Nu är jag äntligen klar! Har suttit och skrivit på en handbollsgrejemoj i mer än en timma nu! Jag och LouisePolis ska nämligen hålla i en träning imorgon och då skulle allt vara nerskrivit i minsta detalj. Åh vad jobbigt!

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng, läsa 'Elsas Värld' och sedan somna! Mmmm, blir bara glad av att skriva det, hihi!

Vi hörs mer imorgon, och btw hoppas ni fått äta mycket semlor idag!!!

Godnatt :)


14e bilden: En bild(er) som påminner dig om gamla tider.

DATUM: 2011-03-08 | KLOCKSLAG: 19:45:47

6an på lerlyckeskolan, helt underbart!


Paka och Daniel <3 haha mina goingar!

Kort?

Vackrare får man ju leta efter!

Haha, denna Emelie var jag inte jätte förtjust i, vi gillade varandra inte alls då... HAHA, tur att vi funnit varandra! Älskar dej going!

Haha, några dagar efter jag färgade mitt hår blondt!
Naaaw, visste ni att jag börja sminka mig i 7an? Så liten jag ser ut, hihi.


outfit

DATUM: 2011-03-08 | KLOCKSLAG: 16:09:29


dagens

Snabbt stabilt och jättejätte bra

DATUM: 2011-03-08 | KLOCKSLAG: 16:05:43
Mitt liv just nu- snabbt stabilt och jättejättebra !
Jo mina vänner, nu ska jag berätta varför...

Snabbt- allt går i rasande fart, man stressar som fan hela tiden...
Stabilt-... Men ändå är det lungt liksom, STABIIIILT, jag har koll på läget liksom
JÄTTEJÄTTEBRA- Allt är hur bra som helst! Inga bekymmer alls!!

Sen så är det avgjort vilken header det blev, hihi, alla röstade på nr 2! Så det kommer inom kort :D


Inte jätte mycket tid, en kvart till sen drar jag till träningen i Lundby Strand.

Ha en fin daaaooggg :D



Nu är det upp till er!

DATUM: 2011-03-07 | KLOCKSLAG: 17:02:59
Ska byta header igen, hehe, men kan verkligen inte bestäma mig vilken! Så jag gjorde två stycken så nu ska NI få bestämma!!!
Och jag vet ju vilka fegisar mina små läsare är som aldrig kommenterar hehe, men våga skriv nu!! Så rösta på den du tycker! :D
Hihi, bilderna har ni ju sett innan :)


Nr 1


Nr 2


KOMIGEN

Måndag...

DATUM: 2011-03-07 | KLOCKSLAG: 16:50:11
...Gillar vi inte!

Hejsan förresten!
Sitter och äter helt underbara kladdkakamuffins som min syster och hennes kompis bakat! Helt ååzzmm!
Tjaa, måndag, vad ska man säga? Hata måndagar japp.

Nu tänkte jag plugga lite och sen drar jag ner till fysen på toleredsskolan, blä.
PUSSPUSSSSS


Vi hörs imon!

DATUM: 2011-03-06 | KLOCKSLAG: 21:56:13

Kom hem från Pierreminängel precis, så är ganska trött.
Tänkte passa på att plugga lite nu innan jag går och lägger mig till biologiprovet på tisdag. Så ha det så bra och sov gott!

+Hehe börja kommentera om era åsikter nu, blir mycket roligare att blogga då :)

Innan jag stack iväg till Emelie igårkväll (:


13e bilden: Du och någon klasskompis.

DATUM: 2011-03-06 | KLOCKSLAG: 21:43:14

Dumma Felix, satte en hjälm på huvudet mitt precis när kortet togs :(


Tröttis

DATUM: 2011-03-06 | KLOCKSLAG: 16:02:56
Men TJA!
Sitter i pyjamas hemma hos Emelie, hehe. Somna runt halv fyra igår.
Blev en riktigt lyckad kväll, galet mycket skratt! Så goa är ni.

Här kommer några bilder



Goa tjejer!



Lovelovelove



Louise, Fanny, Emma


födelsedagsbarnet





snygggga





Några av hundra bilder som togs igår, hihi byee

Party in my head

DATUM: 2011-03-05 | KLOCKSLAG: 14:54:31








Blir nog inga mer inlägg idag, kanske ett... Men isf, ha en galen natt! :D

Secrets

DATUM: 2011-03-05 | KLOCKSLAG: 14:20:48

Hejsan alla!
Precis tagit en snabb tur med mamma och syster på backaplan, fick hem ett par jeans och en tröja som jag tänker använda ikväll hos Emelie tänkte jag. Bild kommer väl  senare antar jag.

Inte hunnit med så mycket mer idag, vaknade av att jag blödde näsblod... Inte så¨roligt, antagligen på grund av stressen... 

MEN måste fixa mig och massa sånt nu, så byeee! 

 OneRepublic – Secrets - gammal låt som får mig och tänka.

hahaha ja man får la bjuda på sig sj ;)


11e bilden: En person du kan berätta nästan allt för.

DATUM: 2011-03-04 | KLOCKSLAG: 23:30:10
Jag har så många otroligt bra vänner och jag vet att vad jag säger till dom, stannar där. Jag är ingen utan er, ni får mig må bra!
När allt känns jobbigt finns ni där.
Ni är många, ni är bäst.


Jofama by Kenza

DATUM: 2011-03-04 | KLOCKSLAG: 22:56:40

Jag säger bara en sak: LOVE



Olalal


stadslagsträningen...

DATUM: 2011-03-04 | KLOCKSLAG: 22:03:16
Gick hur jävla dåligt som helst.
Usch, i början var det väl okej men sen så bara ÅH, jag blir så arg, för jag vet att jag kan MYCKET bättre. Kommer åka ut nu pga av detta, är helt säker. ÅHHH fan.

Hejdå, nu ska jag sura hela kvällen

(en lite sen) outfit

DATUM: 2011-03-04 | KLOCKSLAG: 18:02:22
gårdagens:


fredag

DATUM: 2011-03-04 | KLOCKSLAG: 17:55:07
Hejsan alla barn.
Kom hem för ett bra tag sen nu, slutade ungefär halv ett. Satte mig vid datan lite, sen la mig mig på soffan och somnade till Disney Chanel, haha... Sov i några timmar så nu känner jag mig helt nyvaken.
Får inte tag i varken min mamma eller pappa just nu... JAG MÅSTE JU ÄTA SNART! Men ingen av dom svarar på telefonen hmm...

Jaja, statslagsträning ikväll klockan åtta är det som gäller. Inte alls taggad, har varken ork eller lust just nu, men vi får hoppas att det kommer.

Imon ska vi fira Emelies födelsedag hela natten, åh så superkul! Hihi.

Puss och hejdå.


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

DATUM: 2011-03-04 | KLOCKSLAG: 15:21:20


Älskar dej Lis0

sönderstressad

DATUM: 2011-03-03 | KLOCKSLAG: 23:29:17
Jag är helt och hållet slut. Jag orkar verkligen inget mer, haft fyra prov denna vecka och det har blivit för mycket. Har tränat riktigt hårt och sovit dåligt. Känns som om jag kommer dö vilken sekund som helst, mår alltså fruktansvärt dåligt. Det tog liksom stopp nu, kroppen säger ifrån. Godnatt, hoppas allt känns bättre imorgon.

SOMMAR

DATUM: 2011-03-02 | KLOCKSLAG: 22:32:53

Jag längtar efter sommaren så grovt mycket! Jag sitter och tittar egenom massa sommarbilder från 2010, här kommer några...







Lite smått å gott bara (:


9e bilden: Någon i din släkt.

DATUM: 2011-03-02 | KLOCKSLAG: 21:16:17


Har jag världens vackraste kusin eller!? JA!!!
Lilla My, jag älskar dej!

8e bilden: En person som du saknar.

DATUM: 2011-03-02 | KLOCKSLAG: 21:11:27

Onsdag

DATUM: 2011-03-02 | KLOCKSLAG: 21:08:29
Onsdagar är jobbiga... Börjar åtta, så jag lämnar huset vid kvart över sju. Går i skolan tills klockan halv fyra. Åker direkt till konfirmationen och direkt därifrån till teatern och kommer hem ca halv nio. FYFAN!

Är supertrött just nu men har ändå massor av plugg. Haft tre prov denna vecka och ett till imon, så galet stressigt! Fysik också, världens svåraste ämne, typ ja?

Så nu måste jag snabba på, hinner knappt plugga någonting imon eftersom jag drar med LOUISEÄLSKLINGG till stan antagligen direkt efter skolan och sedan därifrån direkt till match. Mitt schema är fullt asså, hinner knappt leva livet ju! Puss&Hej



Söt webb-bild från igår HAHA

bara för att du är den bästa i mitt liv

DATUM: 2011-03-01 | KLOCKSLAG: 22:06:02

för trött

DATUM: 2011-03-01 | KLOCKSLAG: 22:01:31

Är egentligen för trörr för att blogga så detta kommer bli flummigt.

Pluggat ett tag nu, Hemkunskapsprov imorgon vilket jag inte gillar. Så svårt.
Tränat också, FYFAN vilken träning. Jag var så jävla nära att börja lipa, så jobbigt va det! Herregud, men det kändes som en riktig 'comeback' från mina sjukdomar jag haft ända sedan nyår.

Riktigt galet trött nu, antagligen pga träningen förut, så jag ska lägga mig och läsa "Elsas Värld" nu. Pusss och godnatt.

Världens goaste kille? JA!


outfit 1mars 2011

DATUM: 2011-03-01 | KLOCKSLAG: 08:38:04



Bilden blev inte jätte bra, men orkar inte ta en ny hehe.
Snart ska jag dra mig till skolan, börjar 9.45 så jag har en stund kvar.
Nu ska jag äta och fixa det sista, pusss vi hörs ikväll!


RSS 2.0