Osminkad, ofixad

DATUM: 2011-09-30 | KLOCKSLAG: 22:44:31
Hejsan säger en trött elsa som precis vaknat haha...
Har varit några jätte roliga dagar i helsingborg med världens bästa klass. Dock så var vi uppe hela natten inatt, ingen bra ide eftersom jag sovit bort hela dagen nu. Vaknade precis innan Idol började haha.
Lägger in bilderfrån resan imon för ska nog lägga mig igen nu. Är så trött att jag börjar gråta snart haha...


you know what is beautiful? Read the first word again



Hejdå göteborg, hej Helsingborg!

DATUM: 2011-09-28 | KLOCKSLAG: 10:09:54

Om ungefär en halvtimme kommer Louises pappa och hämtar oss och kör oss till centralstationen där vi ska mäta resten av klassen.
Har varit klara rätt länge nu så vi ligger mest och slöar framför MTV hehe. TAGGA NUU, hör av mig ikväll eller något, ha det bra!!


Godnatt!

DATUM: 2011-09-28 | KLOCKSLAG: 00:20:47

Härmed säger jag godnatt, vilket lilla Louise redan sagt för länge sen. Fast det sista hon sa var "akta du ligger på mig" istället för "godnatt min fina vän!". Jaja, hennes natthumör är inget att leka med asså!
Godnatt, imorgon väntar en lång tågresa med goa klassen till helsingborg! Ha det fint!


Jippi!!

DATUM: 2011-09-27 | KLOCKSLAG: 23:06:43

Sitter hos louise och kollar på när hon packar, hehe hon är nog lite smått stressad eftersom vi åker imonbitti! HELSINGBORG HERE WE COME, hihi.
Och jag är så himla glad för det finns en BLOGG.SE-APP så nu kommer jag kunna blogga hela tiden, sjukt glad!!!
Så ger er lite uppdateringar då och då när vi är där. Nu ska jag va lite social mot lois så ha det fint, puss!!


Så dålig uppdatering

DATUM: 2011-09-25 | KLOCKSLAG: 22:46:06

Hej på er!
Jag vet att det är jätte dålig och tråkig uppdatering just nu, ledsen för det! Men ska bli bättre jag lovar!
Har iallfall skrapat ihop till ett litet schema av vad jag ska göra i veckan, mest för min egen skull hehe, men också så att ni kan se vad jag håller på med! Mahaha, nu måste jag sova, godnatt!


Lördag avklarad

DATUM: 2011-09-25 | KLOCKSLAG: 00:38:14
Hallå där!
Eftersom Joachim följde med hit efter bion och gick ganska sent blev det ingen bloggning igår som jag sa... Sorry för det!
Vaknade runt halv elva men klev upp ur sängen runt tolv haha. Gjorde ingenting, satt vid datorn och bara chillade på livet helt enkelt. Efter ett tag skulle vi på 2-års kalas hos min goa lilla kusin Vincent. Det var mysigt men missade samtidigt en match som jag jätte gärna ville se, Bjurslätt-Torslanda A-pojkar. Jaja, men sånt är livet, right?
Kom hem ganska sent, så åt snabbt och sen drog jag ut för att träffa mina goa gubbs William och Alex, gick runt och pratade ett tag men då det blev för kallt drog vi in till mig och kollade skräckfilmen Insidous i källarn, helt sjukt galet läskig film.

Så nu sitter jag här i mitt rum helt ensam och är skiträdd, verkligen sjukt jävla rädd. Haha hur kommer jag våga sova!?
Måste det snart iallafall eftersom det är match mot Torslanda imon klockan halv tolv, TAGGATAGGATAGGA!! Så godnatt! :*


Mot bio!

DATUM: 2011-09-23 | KLOCKSLAG: 16:54:36



Vi hörs ikväll!

I'm out

DATUM: 2011-09-21 | KLOCKSLAG: 23:01:45
Godmorgon
Nu har jag pluggat lagom mycket och ska nu sova. Teatern gick bra, det enda som kan få mig på strålande humör just nu! Älskar det, älskar känslan.
Imon, torsdag, har vi match klockan halv sju i Lundby Strand mot Kroppskultur. Hoppas ju på vinst men vi fårla se hur det går. Sen blir det antagligen ännu mera plugg hela kvällen, ååhh orkar inte.
På fredag ska jag på bio med Joachim, vet inte vilken film ännu men det spelar väl inte så stor roll. Längtar!
Godnatt!
förlåt för jätte tråkig bloggning, men som ni förstått är det mycket som har hänt. orkar knappt vara glad

Plugg...

DATUM: 2011-09-21 | KLOCKSLAG: 16:00:14
Sådärja, nu har det dragit igång! Kemi-läxförhör imorgon och Engelska-prov på fredag. Så ikväll ska det pluggas! Drar till teatern som börjar 18.30 och kommer inte hem förän runt åtta-halv nio, och då blir det antagligen mera plugg...
Skolan var väl helt okej. Försovde mig lite men hann precis... Jag vaknade först ungefär en timma innan jag skulle gå, så tänkte jag att jag hade all tid i världen så jag la mig i sängen igen... så ah. Så det fick bli att springa hela vägen till spårvagnen, inte kul!
Nu måsta jag som sagt plugga, ha det finfint!

Orkar inte

DATUM: 2011-09-20 | KLOCKSLAG: 23:14:12
dagens, dålig kvalité..
Så jävla trött på er och erat skitsnack!

Instagram

DATUM: 2011-09-19 | KLOCKSLAG: 22:58:00

Blev väldigt nöjd med denna bild, tycker jag ser fin och fräsch ut så kände att jag bara var tvungen att ladda upp den. Inte ofta jag blir nöjd men denna var verkligen en riktig tiopoängare! Funderar på att göra en header av den, va sägs?
-Haha...
Nu kan alla ni kära bloggläsare också följa mig på Instagram där ni kan få ytterliggare uppdatering än vad ni får här med en massa bilder varje dag!
Så om ni har lust, följ "eelsamansson"!

H&M AUTUMN/WINTER SEASON 2011

DATUM: 2011-09-19 | KLOCKSLAG: 21:52:45
ippi! Den nya H&Mkatalogen är ute! Tyckte väl ungefär 50% av sakerna var snygga. Jag gillar inte det brun-orangea som är inne just nu, verkligen inte jag. Men stickat, stora halsdukar och skinn är verkligen min stil!
Här har ni lite smakprov.
BIG LIKE
Nu ska jag läsa boken "Jag saknar dig" som också går på bio nu, och bara mysa. Blir nog en del wordfeud-spelande också, haha. Lägg till eelsamansson om ni har tråkigt och vill bli utklassade av moi! Hehe, ha en fin natt!

Seg

DATUM: 2011-09-19 | KLOCKSLAG: 21:29:33
Ännu en dag i skolan avklarad, så jobbigt. Och nu drar det igång med prov också, inte kul! Lång dag idag också, börjar nio och slutar fyra, ååhhh ångest, hur ska jag orka ända till jul!?
Eftersom vi slutade så sent fick jag åka direkt från skolan. Köpte med mig en sallad från paprika så jag fick lite mat i mit iallafall. Träningen gick väl bra. Tränar ju tillsammans med 97orna på dubbla planer på måndagar så det är soft.
Usch, orkar inte skriva något mer nu, ha det.
Imorse var det kallt så då åkte halsduken på.

Kan varit den sämsta matchen

DATUM: 2011-09-18 | KLOCKSLAG: 21:17:18
Hallådär.
Åkte från Orust imorse direkt till ÖHK-hallen för att spela den första seriematchen mot önnered, har inget att kommentera, det gick verkligen pissdåligt. Förlorade med typ 6 bollar, så det var la ändå okej...
Kom nyss hem, har varit i stan och ätit och är inte jätte pigg så ah.
Puss på er!
åhså har det gått och blivit höst...

Såhär kan det gå om man är tvungen att sitta hemma på Orust med syrran en lördag-kväll som denna.

DATUM: 2011-09-17 | KLOCKSLAG: 23:12:03


Hahahah, jag vet inte vad vi håller på med faktiskt. Men om man är på Orust med släkten och har inget och göra så blir det såhär... KOLLA HELA HAHAAH
Mobba Annie, inte mig

"Jag känner ingen kärlek längre men jag känner saknad"

DATUM: 2011-09-17 | KLOCKSLAG: 21:25:10
Bästa stället

Detta är så galet stort

DATUM: 2011-09-16 | KLOCKSLAG: 21:51:25
Satt och kollade egenom gamla idol-repriset och detta tar verkligen rekordet! 
Gråter som ett litet barn, herre min skapare va bra!!!

Sommar-favoriter

DATUM: 2011-09-16 | KLOCKSLAG: 20:53:07
Här kommer sommaren 2011s bästa bilder!


Solade lite med Emelie at my place

Första doppet på Orust!


Jag och Emelie



Jag och min bästa vän Louise spenderade mycket tid på Orust, där vi hade the time of our lifes!!



Dansade looossss



Brännö med dom bästa!


Favoriten, älskar dig så mycket!

Saknade tjejer


Älsklingar


Världens bästa killar





tog bara bilder från systemkameran nu, har massormassor av bilder från sommaren på iphonen, men dom får ni någon annan dag! Hihi.

Dags att plugga...

DATUM: 2011-09-14 | KLOCKSLAG: 21:05:43
ledsen chey.
Första gången jag sätter mig ner och pluggar nu sen skolan började, nu drar det igång asså! Varför skapade gud läxor och prov...? Den frågan ställer sig nog alla någon gång, iallafall elsa. Aja, nu ska jag sjunka djupt in i mattetalen, jiho. ÅÅhh, brb jobbajobbajobba.

Teater snart!

DATUM: 2011-09-14 | KLOCKSLAG: 17:31:16
Idag är det onsdag, och ni vet vad det betyder! Ingen träning, utan teater! Så taggad, så himla supertaggad. Älskar det mer än något annat, gaah.
Skola idag, som alla jävla dagar. Svårt att blogga när det enda man gör är att gå till skolan, gå hem från skolan, gå till träningen, gå hem från träningen. Inte jätte interessant om du frågar mig! Jag vill ha lov! Iallafall... Onsdagar är den goaste dagen i veckan. Sovmorgon till 9.45 är inte helt fel asså. Sen varken träning eller idrott, så det är ju också ganska gött!
Ha det fint, puss!
Senaste föreställningen "King Cancer"

Träning avklarad

DATUM: 2011-09-13 | KLOCKSLAG: 21:38:22
Hellu där!
Sitter nu här, svettig och go, i mitt rum och väntar på att syrran ska duscha klart, hehehe. Träningen gick bra, har lite ont i min höft bara, gör ont när jag går och springer och sånt, men docktorn sa att det inte var något farligt, så vi får väl hoppas han hade rätt...
Ingen vanlig skoldag för mig och Emelie idag, vi stod nämligen i cafeet, jätte trevligt faktiskt! Eftersom det är där alla "hänger" så träffade man mycket folk och så, roligtroligt. Slutade runt halv tre, vilket också var gött.
Nu kom Annie ut så nu är det min lilla tur att duscha!!! Ha det fint!!
SÖT IDAG

Ojojoj

DATUM: 2011-09-12 | KLOCKSLAG: 21:29:08
Nu har jag inte bloggat på ett tag igen, hmm... Men imon drar jag igång!! Hihi, godnatt.
Nu ska jag sova i min fina idol-tröja... Puss

Paus..

DATUM: 2011-09-10 | KLOCKSLAG: 23:05:43
Hallå där!
Har varit en minder bloggpaus nu i några dagar eftersom jag verkligen inte orkat blogga. Var ju sjuk och hemma från skolan måndag och tisdag, sen har jag varit ganska trött och hängig resten av veckan också. Men igår drog iallafall Göteborgcup igång med rasande fart!
Spelade två matcher, en förlorade vi rejält stort mot Aranäs, nog den sämsta matchen vi spelat på vääldigt länge. Den andra vann vi med en boll, sjukt bra! Och så spelade vi en idag, mot h65, sveriges bästa lag. Ja... Ni kan ju gissa hur det gick, förlorade med tio bollar.
Har ont i precis hela kroppen och är helt sönderslagen... Min höft har svullnat upp så det ser ut som om jag har ett extra bröst där, haha verkligen inte speciellt kul. Sen har min hand, mina knän och armbågen också blivit dubbelt så stora...
Ligger just nu i min stora säng och dunkar KE$HA, världens bästa! Har varit en lång dag, så ska lägga mig tidigt. Tagga match mot Torslanda klockan 9.40 i Valhalla...! Ha det sålänge!
Blir så jävla trött på allt skitsnack, alla är falska nu för tiden. Det är så mycket folk runt mig men endast ett par som jag kan lita på. "Vänner" som klagar på allt du gör eller säger, ger dig blickar, snackar bakom din rygg, finns det för många av. Sånna som är en helt annan person när du är ensam med dom än när ni är mång. "Vänner" som älskar att se dig förlora och misslyckas, älskar att trycka ner dig. När du mår dåligt säger dom att dom finns, säger att allt kommer bli bra, men i själva verket blir dom bara starkare ch starkare ju dåligare du mår. Jag har slutat lita på er nu, har slutat ta åt mig, slutat bry mig, ni är ingenting. Jag kan lyckas utan er.

Första teaterlektionen avklarad!

DATUM: 2011-09-07 | KLOCKSLAG: 20:44:14
Jippi!
Äntligen har det jag älskar allra mest dragit igång igen, teatern! Så underbart att komma igång och spela igen! Dock gick det lite segt i början, men med mina goa teaterapor och min superbästa lärare kom jag snabbt in i det!
Längtar så mycket tills vi kommer igång med någon pjäs och börjar jobba med den, det är nog det roligaste som finns! Och sekunderna precis innan man ska gå ut på sen, aaaahhhh, underbart!
Hehe nog teater-pratat.
Ligger här i sängen och ska precis sätta på One Tree Hill säsong 2! Kollade på hela säsong ett medans jag var sjuk, och jag älskar verkligen serien! Så jag drog på mig mina goaste, äldsta mjukis-kläder och förbereder mig på en filmkväll med mig själv! Hihi, gamla kläder är så sköna! När dom är helt urtvättade och mjuka...
Fortfarande lite depp över stadslagsträningen, men får ju hoppas på det bästa. I helgen är det ju Göteborgcup, så måste supertagga till det!! Hehe, godnatt!
bild från imorse



FML

DATUM: 2011-09-07 | KLOCKSLAG: 17:57:18
Helloj!
Även fast jag inte kände mig riktigt frisk tog jag mig till skolan imorse, eftersom vi skulle ha skolfoto idag och det vill man ju inte missa. Det gick ju bra tror jag, eller hoppas haha, brukar alltid bli jätte dålig på skolfoton!! Tog även "kompiskort" med mina bästa bästisar Fanny och Emelie.
Som sagt är jag inte riktigt frisk och missar stadslagsträningen!! FAAAN, jag blir galen! Hoppas verkligen inte jag åker ut bara pågrund av detta... :(
Nu ska jag snart dra mig mot teatern, och satidigt även hämta min skinnjacka som jag beställde, IIHH!!! Bloggar ikväll, puss!
älsklingar va bra ni är <3

Sjukling

DATUM: 2011-09-06 | KLOCKSLAG: 13:41:36
Hellå, som ni förstår på rubriken, hehe, är jag hemma från skolan idag.
Känner mig bättre än igår, men ändå inte helt bra. Så antagligen går jag till skolan imorgon, men vet fortfarande inte hur jag gör med stadslagsträningen... Jag vill verkligen inte missa den, men jag kan ju inte gå dit om jag inte mår helt bra...?
Har inte gjort så mycket idag, som ni förstår. Mest legat i sängen och tittat på hela säsong ett av One Tree Hill och spelat wordfeud med andra sjuklingar på iphonen. Nu ska jag äta lite lunch och sen sova lite, ha en bra dag, puss!
saknar sommaren...

Beställd!

DATUM: 2011-09-05 | KLOCKSLAG: 21:14:18
Då var man 2200:- fattigare men en sjukt snygg skinnjacka rikare! KENZA <3<3<3

Sjuk saknad

DATUM: 2011-09-05 | KLOCKSLAG: 20:55:00
Har precis tittat egenom alla bilder från i somras och herregud va jag saknar sommaren! Särkilt saknar jag när jag och min bästa vän Louise var på Orust, herregud va kul vi hade! Här kommer några bilder från det.
DAMCING QUEEEEEEEEEN!!!!!!
Jag älskar dig så mycket Louise, du är den bästa man kan önska sig! All kärlek till dig, du är guldvärd, tillsammans klarar vi allt!

Nu mår man...

DATUM: 2011-09-05 | KLOCKSLAG: 18:53:16
Finns iallafall en bra sak med att vara sjuk...

Hemma

DATUM: 2011-09-05 | KLOCKSLAG: 14:39:04
Hej på er!
Ligger hemma i sängen och tittar på One Tree Hill just nu. Fick gå hem från skolan för jag mådde inte alls bra och det gör jag fortfarande inte, så jag missar träningen ikväll... fml.
Har varit et riktigt rolig helg med massor av spel! Gick inte så bra i själva cupen men vi spelade riktigt bra och hade sjukt kul! Spelade 9a hela tiden nästan och det gick faktiskt bra!
Men ja, som sagt var är jag ganska sjuk så fattar knappt vajag själv skriver. Återkommer när jag blivit frisk, ha det!
sv; Nej vi har gått ihop med Hisingen så i kortedalacup (där du, vem du nu är, troligtvis sett mig spela) hade vi två jämna lag där ena hette Hisingen och det andra Bjurslätt.

Myspys fredag

DATUM: 2011-09-02 | KLOCKSLAG: 22:49:12
Hallå alla bästa läsare som verkligen är sämst på att fälla en kommentar, hehe, helt dött.
Fredag är det idag, idag är det fredag, jag totally älskar fredagar! Så idag är man glad helt enkelt.
Började åtta i skolan med en och enhalvtimmes handbollsträning, sjukt jobbigt. Jobbade mig igenom skoldagen iallafall och sen åkte jag med Sofia och Rebecka till stan. Myspys. Sen vidare till torslanda där jag träffade först Oliver, Joachim och Fredrik. Myspys. Sen skulle Oliver och Fredrik någonstans så jag och Jocke drog till honom och kolla skräckfilm. Myspys fast ack så läskigt!!
Nu ska jag titta på One Tree Hill och tagga Kortedalacup som börjar imon!!! TAGGA. Ha det fint, bloggar mer imon.
M O B B A D

Grattis sofia!

DATUM: 2011-09-01 | KLOCKSLAG: 22:33:35
Idag är det en speciell dag för min goa vän Sofia Jannesson fyller år! Tänk att du äntligen gått och blivit 15 och vad liten du var igår när du bara var 14, hehe. Älskar dig massor going, hoppas du har haft en jättesuperduperultramegadunder bra dag för det är du värd min fina. Grattis igen säger vi till SÅFJA!
Gosemose, hehe stolt fotograf till hennes profilbild hihihihi.

Dags att städa...

DATUM: 2011-09-01 | KLOCKSLAG: 16:41:44
Eh... Vad ska man säga?

Segt...

DATUM: 2011-09-01 | KLOCKSLAG: 16:38:25

Inte uppdaterat på ett tag eftersom jag knappt varit hemma!

Igår skulle vi, alla tjejer, iallafall fira Sofia som fyller år idag. Vi gick och åt mat och glass på jensens böfhus och sen vidare till flunsåsparken där självaste NEWKID uppträdde! Herregud va bra han är, sjukt najs stil, cool och så jädrans snygg! En tio-poängare helt enkelt!
Snodde några bilder från fannys systemkamera :)
snyggsnyggsnygg!
Seriöst, detta var nog den absolut fulaste bilden på mig någonsinn, så jag var bara tvungen att ta bort mitt aansikte...
finfina fanny
Nöjda tjejer med Newkids autograf på armarna!!!
Åh vad underbart kul vi hade!!

RSS 2.0