USM steg 4 i Stockholm!

DATUM: 2012-01-31 | KLOCKSLAG: 17:09:57
Ser cp ut men whatever.
fanny krossar hela försvaret wihoo
Snabb HAHAHA...
3!
tjuvstartar lite ba
AJ!?
Sådär, nu får det räcka. De kom i lite blandad ordning men det gör inget hihi. Puss!

Yolo

DATUM: 2012-01-30 | KLOCKSLAG: 18:47:13
ut och leka i snön!!
SÅ JÄVLA BRA TJEJER, SÅ JÄÄÄÄÄVLA BRA <33333333

SM IMON

DATUM: 2012-01-26 | KLOCKSLAG: 22:57:48
Hallå där era små snygga saker!!
IIHH är astaggad nu. Har precis tränat och vi har fått nya matchställ och nya träningsoveraller till i helgen då det är SM! Så ligger här i sängen och dundertaggar nu! Seriööööst va taggad jag e!
Nu måste jag sova så det blir bra prestering i helgen! Så godnatt, dålig uppdatering med följ eelsamansson på instagram så ska ni se att det löser sig ;)
PUSSSS

love the game

godnatt

DATUM: 2012-01-25 | KLOCKSLAG: 22:40:56
Hallå där snuttisar!
Har legat och pluggat i typ fem minuter, mer orkade jag inte. Innan det var det match i Önnered mot önnered, hehe. De är ju så allmänt bäst så vi förlorade med 9 bollar... Men det gick la bra ändå! Vi fick lägena och sånt där. Min egen insats är jag mindre nöjd med, men skitsamma. På fredag är det ju faktiskt SM! Så då ska mitt fina lag sätta sig på en buss ända upp till Stockholmarnas land! Wihoo!

Imon är det vanlig träning som gäller på kvällen och innan det, efter skolan, ska nog jag och mina favoriter ta en go fika på Starbucks som har öppnat här i Göteborg! Wihoo till det med!
Nu måste jag nana, är så himla trött, puss på er!!
nobodys perfect

Boooorn to be geeeeek

DATUM: 2012-01-25 | KLOCKSLAG: 17:21:54
Typ såhära såg jag ut idag, lala wopwop. Hajdo, måste kila!!

Summerlove

DATUM: 2012-01-24 | KLOCKSLAG: 17:41:19
fuck this wintershit, give me summer

Skoltrött

DATUM: 2012-01-23 | KLOCKSLAG: 22:51:36

Herreminnåda vad jag saknar sommaren nu! Vill inte ha äcklig slask-vinter, vill ha sol (okej inte sol på bilden men OK) och värme, kompisar och massa kul!!! Sommaren 2012 ska bli den bästa!!

Hellå där!
Ligger i sängen och ska försöka sova nu. Var så jädrans trött imorse så ska se till att jag lägger mig i tid idag.
Måndag, äckligaste dagen i hela världen. Hatar måndagar. Hatar att behöva gå upp så jädrans tidigt och gå till dej sjukligt jobbiga skolan. Snacka om skoltrött. Vill bara att det ska bli sommarlov!!!
Efter skolan kom jag hem och åt och sen träning klockan 5 i lundby strand. Seg och tråkig dag, ååhh vad ska jag göra!?
Men till helgen blir det kul! På fredag åker jag och mitt lilla lag upp till Stockholm för att spela SM steg 4, wihoo! Inte för att jag har jätte höga tankar angående det eftersom det kommer bli ruggigt tufft motstånd, men grymt kul kommer det bli! Och då kommer jag också få träffa mina älskade kusiner Ted och My som bor där! Ååh har saknat dom så mycket!!!
Hajdo.

Hemma..

DATUM: 2012-01-21 | KLOCKSLAG: 17:06:55
Hallå där!
Är hemma efter en riktigt dålig match. Inte alls bra prestation från min sida, blev riktigt besviken och det känns som om jag hade tappat glädjen. Jag hade inte den där gnistan ni vet. Ååh orkar inte. Resten av laget spelade bra iallafall och vi förlorade bara med 4 bollar mot Sävehof, det är ju helt okej. Innan matchen var jag med mamma på öppet hus på Mikael Elias teoretiska gymnasium. Det verkade bra, men väldigt mycket plugg oh grejer så tror inte det blir det. Måste prioritera handbollen!
Så jag tror det lutar mot Katrinelund nu... Jag har ju iallafall en säker plats på NIU och uttagning till RIKS den 2-3 februari. Men det blir nog bra.
Men ska ta tag i handbollen nu och försöka glömma den här SKITmatchen. Imon är det match igen och nästa helg är det SM i Stockholm, då måste vi KÖTTA!!
Igår kom jag hem såpass sent så det bev ingen bloggning, trött som fan så jag somnade med jeans på haha!! Inte riktigt lika skönt när jag vaknade, haha...
Och nu ska jag bara duscha sen ska jag dra till Fanny där vi kommer vara ett par tjejer. Ytterst kul!!! Så nu ska jag fixa mig, puss!!
Dags att beställa klipp-tid!! :((

Livin' the fucking dream!

DATUM: 2012-01-20 | KLOCKSLAG: 16:53:22
Nu kommer Patrik hit, så jag lägger upp fler bilder ikväll!

"That feeling you get when his name shows up on your phone"

DATUM: 2012-01-18 | KLOCKSLAG: 23:22:24

Sverige Cupen 2012

DATUM: 2012-01-18 | KLOCKSLAG: 21:36:07
Sverige Cupen 2012


Klockan 10.00 i fredags morse så ställde 41 spelare och ledare upp i givakt för avfärd mot Katrineholm och Sverige Cupen. Tomma blickar och nervösa ansiktuttryck vittnade om att spelarna såg denna helg som en av de största handbollsmässigt än så länge i deras handbollskarriär. Sen att både kill- och tjejlaget åkte tillsammans gjorde kanske inte saken bättre… Vanan trogen så var det relativt tyst fram till en bit efter Borås då interaktionen mellan alla på bussen började. Stereon åkte på och Michael Ziegler förbannade mig för att jag ställt frågan till tjejerna om just vem som tar med musikanläggning. Efter lunch, film och mellanmål ankom vi till Katrineholm runt kvart över tre. Drygt en och en halvtimma efter ankomst var det dags för tjejerna att gå i elden för deras första match.


Flickor, gruppspelsmatch 1, Göteborg - Södermanland

 

Under alla mina år i Katrineholm på både Sverige Cupen och Junior Elit Cup kan jag inte minnas att Göteborg har spelat den allra första matchen någon gång. Visst går det att hitta fördelar med detta som att vi fick tid att värma upp på planen och att det fortfarande var lugnt i Duveholmshallarna då allt folk ännu inte anlänt till Katrineholm. Tyvärr finns det nog större nackdelar… Toknervösa tjejer likbleka i ansiktet hade knappt fått lokaliserat sig, inte kunnat se några matcher innan och hade ingen aning om hur det var att spela i dessa hallar när publiken i princip sitter på planen. Det tog 20 minuter innan de anpassat sig. Halvtidsresultat 4-4 vittnar tydligt om det krampaktiga spel på banan. Dock i andra halvlek var det aldrig något snack, Göteborg trampade på gasen och körde således över Södermanland. Vinst med 16-8 och alla tjejerna fick vara på banan och visste nu hur det var att spela Sverige Cupen.


Målskyttar: Ida Reinholdsson (Önnereds HK) 3, Elsa Månsson (Bjurslätts IF) 2, Olivia Mellegård (Önnereds HK) 2, Cassandra Hom (Kärra HF) 2, Tilda Olsson (IK Sävehof) 2, Linn Vaghfeldt (Kärra HF) 2, Emelie Batista (Bjurslätts IF) 1, Emily Chiappini Zamola (IK Sävehof) 1, Elin Ziegler (Önnereds HK) 1.

 

Fullspäckat schema efter kamperna med middag, inkvartering i rummen, landskamper och snack om morgondagen. Trötta trupper som landade på luftmadrasserna på fredagskvällen!


Dagens ”bästa”: Såhär i efterhand sitter jag och småskrattar lite åt de båda tränarna för killaget, Andreas ”Dacke” Dackander och Johan ”Daggen” Wrångelin, där både nog hade önskat en bättre start på helgen. Dackes barn insjuknade nämligen i förkylning så han fick invänta barnvakt och sedan köra själv till Katrineholm. Daggen skulle stryka på morgonen och sedan sätta sig på spårvagnen mot samlingen. Innan han satte sig på vagnen kom han på att han kanske glömt att stänga av strykjärnet, gick hem och fick istället ta bilen till samlingen. Inte allt för lätt att hitta billig parkering för helgen innebar en svidande parkeringsavgift för honom. Som sagt, det kunde börjat bättre…

 

När väckarklockan för tjejerna var ställd på 06.45 och landskampen som sedan skulle avsluta dagen startade 20.00 så visste alla att detta skulle bli en lååång dag. 3 matcher väntade för tjejerna och 2 för killarna.


Flickor, gruppspelsmatch 2, Göteborg - Västerbotten

 

Klockan 09.10 blåste domarna igång matchen och farhågorna om att morgonmatcher alltid kan bli en sömnig historia slogs ganska snabbt i kras. Tjejerna visade Västerbotten ingen pardon utan krossade dem med hela 21 - 5 efter 9 - 3 i halvlek. Både under fredagens match och denna så visade tjejerna att de hade tagit till sig det utgrupperade försvarsspelet vi har jobbat med. Bakåt såg vi starka ut med försvarsspelet samt bra målvaktsspel och skulle vi bara släppa på handbromsen framåt skulle vi bli livsfarliga i turneringen.


Målskyttar:

 

Emelie Batista 3, Elsa Månsson 3, Ida Reinholdsson 3, Linn Vaghfeldt 3, Elin Ziegler 3, Maria Sundin 2, Olivia Mellegård 2, Emily Chiappini Zamola 1, Olivia Öjeskär 1.

 

Innan tjejernas andra match så skulle killarna hinna spela bägge sina. D.v.s. väldigt långt uppehåll för tjejerna och ett kortare för killarna.


Flickor, gruppspelsmatch 3, Göteborg - Värmland

 

När killarna var mitt uppe i matchen mot Dala/Gävleborg började tjejerna ladda för matchen mot Värmland. Detta var en match där vi ledare hade på förhand bestämt att vi skulle gå ner från vårt offensiva försvarsspel och istället spela 6-0. Detta för att få träning på detta och i fortsättningen ha två olika försvar att byta med samt där vi skulle få chansen att få trygghet i de samma. Av attityden, viljan och engagemanget fanns mer att önska efter de två första matcherna så vi lade stort fokus på detta till denna match. Rebecka Simonsson, mental coach i laget; tillsammans med Elin Malmström, distriktslagskapten, lade ner arbete på att detta skulle förbättras från och med denna match. Skillnaden var total de första 10 minuterna av matchen men klinga sedan av igen. Vi kände oss aldrig trygga även om vi hade en ledning på 4 bollar i halvlek (12-8) men sett över hela matchen så var vi det bättre laget och kunde vinna med 23 - 14 till slut efter en riktigt bra period i mitten av andra halvlek.


Målskyttar:

 

Olivia Öjekär 5, Cassandra Hom 4, Linn Vaghfeldt 3, Emelie Batista 2, Maria Sundin 2, Linnea Rundberg 2, Tilda Olsson 2, Ida Reinholdsson 2, Emily Chiappini Zamola 1.


Flickor, gruppspelsmatch 4, Göteborg - Bohuslän - Dal

 

En gruppfinal och tillika ett derby i dessa sammanhang. Ytterligare fokus från Rebecka och Elin på attityd och inställning gav verkligen effekt! Om vi höll igång i 10 min i förra matchen så var det maximalt 10 min som vi inte klappade, stampade fötterna, gjorde målgester och visade alla på och utanför banan att vi var för att göra proceduren kort med Bohuslän-Dal. Försvaret tillsammans med målvakterna stängde igen och i anfallen klav vi på ordentligt och gav våra norra grannar aldrig någon chans. En fantastisk inramning med killaget i ena hörnet som stod upp långa perioder av matcher och förde bra med oväsen, övertag bland föräldrar på långsidan och en skara Bohuslän-Dalare i andra hörnet och dessutom gick matchen i D-hallen som är den enda separata hallen. Hög ljudnivå och mycket vilja helt i vår smak! Efter 11-8 i halvlek gick vi ifrån ytterligare i andra och solklar vinst med 20 - 13. Gruppseger och Uppland skulle mötas på söndags morgonen i en kvartsfinal!


Målskyttar:

 

Emelie Batista 4, Elsa Månsson 3, Olivia Mellegård 3, Ida Reinholdsson 3, Cassandra Hom 2, Linn Vaghfeldt 2, Sofia Hvenfelt 2, Linnea Rundberg 1.

 

Lång dag som avslutades på bästa sätt! Landskamp på detta och ingen hade några större problem att följa John Blund.


Dagens ”bästa”: Matchen för tjejerna mot Bohuslän-Dal är en match verkligen i min smak! Hög ljudnivå, rivalitet mellan lagen, hårt och tufft spel, mycket laddning, trång hall m.m. Rebecka och Elin gjorde ett väldigt bra arbete med det mentala hos tjejerna!


 

 

Söndag morgon följde samma procedur som lördagen. Tidig väckning och laddning för kvartsfinalerna. Tjejerna först upp och först att ställas i A-slutspel (killarna spelade matchen efter)!


Flickor, kvartsfinal, Göteborg - Uppland

 

Tyvärr måste jag erkänna att det än idag är svårt att prata om denna match… Mycket tung förlust som kändes VÄLDIGT onödig. Vi hade väldigt mycket mer att ge men fick inte ut detta i denna match och då slår vi inte ett samspelt och bra Uppland. Uppland fick hål på vårt försvar tidigt och vi fick ganska snabbt gå ner på 6-0 istället för vårt utgrupperade försvar. Trots detta fick vi inget grepp om dem som fortsatte att vara stabila i sitt anfallsspel. Det ville sig inte framåt och under läge i paus med 7-11. Trots detta så kändes det som att vi kunde betydligt och att detta skulle ge oss en bra chans i andra halvlek. Andra fortsatte ungefär som den första och vi fick pröva både enkelpunkt och dubbelpunkt för att försöka knappa in några mål. Tyvärr gick det inte utan Uppland segrade rättvist med 17 - 19. Tomma, ledsna och besvikna tjejer väntade i omklädningsrummet och detta kände även vi tränare. Vi hade hoppats på en semifinalplats.

 

Dock skall vi inte gräva ner oss allt för mycket för i detta tjejlag finns det många duktiga individer och jag tror att många kommer med sina spetskompetenser att bli uttagna till Riksläger 1. Detta är syftet för Göteborg i Sverige Cupen, att visa upp så många spelare som möjligt, och det tycker jag att vi gjort och i detta lag finns en väldig kapacitet!


Målskyttar: Lovisa Ekberg 5, Tilda Olsson 4, Ida Reinholdsson 4, Sofia Hvenfelt 2, Emily Chiappini Zamola 1, Elin Ziegler 1.


Dagens ”bästa”: Väljer mellan semifinalen och den här historien: Alla sitter i matsalen efter semifinalen då någon frågar en av oss ledare vilka som spelar tjejfinalen. Han svarar Skåne och Stockholm varpå en annan ledare ställer frågan ”-Vilka möter dem då?”.


Avslutningsvis vill jag tacka alla spelare, ledare och föräldrar för en trevlig helg men också alla er ledare där ute som tränat alla duktiga spelare. Jag är övertygad om att Göteborg har med många spelare när kallelsen till Riksläger 1 kommer ut!

Detta har våran tränare skrivit om helgen så läs ifall ni orkar! Riktigt bra skrivet och jag började nästan gråta när jag läste om kvartfinalen, så jädra synd! ÅÅHH längtar tillbaka så himla mycket, vill bara spela om den där jävla matchen. Aja här har ni Sverige cupen!!

Trött igår

DATUM: 2012-01-18 | KLOCKSLAG: 21:25:55
Helloj snuttisar!
Det blev inget mer inlägg igår för var alldeles för trött... Hehe, träningen var helt katastrofal. Vi hade fys-test och när det var klart så la jag mig ner och börja lipa för jag var så trött, haha det händer inte ofta :( Jätte jobbigt var det. Så när jag kom hem var jag supertrött så gick och la mig direkt...
Började kvart i nio idag vilket är heeeeelt okej för min del. Jag älskar sovmorgon! Direkt när man vaknar och mamma och pappa åkt till jobbet sätter man i hörlurarna och går runt och fiar sig med högsta musiken i öronen! Så jädrans underbart!
Efter skolan drog jag hem till Louise och degade, ingen träning på onsdagar vilket är sjukligt nice. Vi satt och snacka för det mesta och mitt i diskutionen ringer mamma och berättar för mig att jag kommit in på Katrinelund vilket är ett handbollsgymnasium!! Blev jätte glad!
Sen hämtade pappa upp mig och jag åkte hem och åt, lax mums. Och nu sitter jag här i min säng och försöker bestämma bio med mina hjärndöda vänner, herregud va efterblivna. Vi kommer aldrig komma fram till vilken vi ska se!!! Haha, jaja puss!
aaa asså näää det här kommer aldrig funka...

DAGENS

DATUM: 2012-01-17 | KLOCKSLAG: 18:05:53
Nu är jag tillbaka och börjar blogga som vanligt!
Hur det gick i Sverige Cupen tar jag ikväll för nu ska jag iväg på träning i lundbystrand.
Här har ni hur jag gick klädd idag, haha, enjoy!!! hejdåPUSSS

HA DET BRAAA

Packar inför sverigecupen...

DATUM: 2012-01-12 | KLOCKSLAG: 21:20:15


Mot sista stadslagsträningen...

DATUM: 2012-01-12 | KLOCKSLAG: 17:23:09
...Innan Sverigecupen. Imon då smäller det! IIHH.
Ha det fint, hörs ikväll!! Puss
haha ful.......

q/a

DATUM: 2012-01-12 | KLOCKSLAG: 17:17:31
sv; På Weheartit! :D De kostar runt 3200 och är köpta på Stayhard.se
PUSS

MäMäMäMäMANGEMÄMÄMÄMÄ

DATUM: 2012-01-11 | KLOCKSLAG: 21:46:45
Hallå i lingonskogen!!
Sitter i min stora goa säng och lyssnar på MANGE! Bästabästa mange, iihh. Har varit en rolig dag faktiskt, inte ofta men det händer, haha!
Försov mig lite imorse, hihi, så fick stressa som in i bänken, det var lite jobbigt. Skolan var okej, extra jobbigt med Franska bara, nu börjar det igen... Men bara en termin till, håll ut elsa, håll ut! På gymnasiet ska jag välja bort franska, såklart! Så jag aldrig mer behöver höra det förbannade språket, jag hatar det!
Efter skolan åkte jag till MediaMarkt med min vän Låjs och där hade vi sådär kul, roligare blev det när vi kom hem till henne och spelade "just dance" på wii. Haha seriöst va kul det var! Måste inskaffas snarast!!
Sen kom jag hem, åt lite go lax och placerade mig sedan här i sängen. Favoritplejset, woho.
Fanny, jag vet att du vill vara som jag, men att klä dig exakt som jag är väl lite att ta i? Jag behöver liksom kunna vara mig själv utan att någon total-kopierar mig... Så leave me alone you crazy stalker. Autografen du bad om får du imon.

HAHAHAHA, älskar dig ändå världens bästa FANNY!!!
c-c-c-c-c-crazy

Första skoldagen...

DATUM: 2012-01-10 | KLOCKSLAG: 23:16:19
Hej Hopp!
Idag var det somsagt första skoldagen vilket inte alls gjorde mig särskillt glad... Började denna ljuvliga första skoldagen med en mattelektion... Hmm, redan där hade jag bestämt mig för att jag hatar skolan. Dagen lunkade på i en extremt långsam takt och jag orkar verkligen inte gå tillbaka dit imon igen!!! ORKAR INTE!
Och nu på kvällen hade jag träning två timmar i Lundby Strand. Det gick bra och sen var det bara hem och bädda ner sig här i min goa säng som gällde.
Är svintrött verkligen, så ska nog nana nu, puss och kram på er alla och glöm inte slänga in en kommentar då och då, natti!!
elsi idag, lite halvt sur sådär.......

We all <3 inspiration

DATUM: 2012-01-10 | KLOCKSLAG: 22:45:26
Åhh vill ju bara ha sommar och massa sommarkläder när jag ser dessa bilder, mums.

Hallå igen!

DATUM: 2012-01-09 | KLOCKSLAG: 13:21:06
Hejsan goingar!
Håller på och fixa mig lite inför dagen, inte för det är så mycket att fixa men ändå. Har precis ätit frulle och sitter nu och tittar på tredje säsongen av Desperate Housewives. Jag och min lillasyster fick nämligen alla sju säsongerna i julklapp, så ända sen julafton är det ända vi gjort när vi är hemma att titta på TV...
Skulle egentligen träffat min goda vän Felix nu på morgonen men det blev för tight med tiden eftersom jag har stadslagsträning i lisebrgshallen klockan fyra, så vi ska la antagligen ses ikväll eller något.
Så här sitter jag och taggar inför träningen, vi får se hur det går med min stukna finger... Fan.....
Saknar sommaren och alla mina färgglada kläder!!!

Så Trött!

DATUM: 2012-01-08 | KLOCKSLAG: 01:30:00
Hallå alla sköööna!
Blev absolut ingen bloggning igår pga att jag åkte direkt från turneringen i Lysekil till Kinna där det var tygrikesnatta med laget. Så det blev en jobbig dag/natt för mig - åtta spelade matcher på en dag... Så våran sista match (som spelades klockan fyra) var jag så trött att jag knappt orkade röra mig. Tror vi aldrig spelat så dåligt, men vi tog ju inte denna cup så jätte seriöst med tanke på att det var våran första natt-cup. Men det var ändå kul tycker jag! Att spela på natten alltså. Sen så stukade jag mitt finger, inte kul!
Träningsturneringen gick också helt okej, vi vann 2/3 så det var helt okej. Längtar sååå mycket tills nästa helg då det är SverigeCupen!! SÅ HIMLA TAGGAD! Vill att det ska bli fredag direkt!!
Lite pics från Lysekil;
Bänken


Sofia skjuter
Emelie

Jag


va hände där...?


Linn lägger straffFörsvar


In action!Elsi i mitten


Godnatt ;*

I'm out

DATUM: 2012-01-05 | KLOCKSLAG: 23:32:43
Går och lägger mig nu. Imorgon väntar en rolig träningsturnering med stadslaget i lysekil.
Är på Orust för er som undra hehe, med min barndomskompis Daniel som är med i Hallands stadslag så han spelar också turneringen, kulkul. Vi har precis kollat hangover 2, haha, vilken jävla film!!! SÅ KUL.
Godnattt
Emelie, Olivia, jag

Style

DATUM: 2012-01-05 | KLOCKSLAG: 00:39:33
Den va la inte dum!?
- Älska skinn, mums!

Sköna Kläppen!

DATUM: 2012-01-04 | KLOCKSLAG: 20:02:53
Herregud va jag saknar Kläppen!
Det var så himla roligt! Träffade massa sköna männsikor och fick ju åka det kuligaste som finns, snowboard! Saknar de så mycket, och vill så gärna tillbaks, iiihh!!
LOVE!! <3
sköön
softilerar i liften
Okej.... Åres fail här.... HAHA, jag ramlade, gjorde väärldens faceplant och voltade sedan ner för backen. Resultatet blev en öm läpp och näsblod samt snö ÖVERALLT, hahahha hemsk bild!!!!!!!!


Vill tillbaka, gillar er! :D

Hey, I heard you were a wild one

DATUM: 2012-01-04 | KLOCKSLAG: 19:40:46
HEEYY!!
Rätt så aslycklig, vet inte varför, hihi. Har precis ätit och ska nu dega hela kvällen. Tror jag. Om jag inte hittar på något haha.
Igår sov jag och Emelie hos Fanny, ytterst mysigt! Mina älsklingstjejer, lavi you.
Nu ska jag göra ett inlägg om min jul, wihooo, lite försenat men wtf! BYE!
HEJ!!

Nejnejnej

DATUM: 2012-01-03 | KLOCKSLAG: 13:17:12

Nej det är inte Pierre på bilden hörrni! Han gjorde slut med mig för mer än åtta månader sen. Varför får ni fråga honom. Pusshej


Grattis i efterskott pappa!

DATUM: 2012-01-03 | KLOCKSLAG: 01:31:27
LOVE YOU!!

Cool story bro, changed my life

DATUM: 2012-01-03 | KLOCKSLAG: 00:13:34
Sådärja, hemkommen nu.
Ligger här i min säng och väntar på tröttheten hehe.
Innan idag var jag i stan med min bästaste vän Louise som jag inte sett på hela julen, ytterst tråkigt, men idag fick jag se henne min fina ängel! Vi kikade runt lite och drog en go thai. Sen var det dags för mig att åka till Valhalla på stadslagsträning, som gick helt okej. Vi har träningsturnering på fredag, så vi tränade väl bara mest till den.
Sen fick jag sjkuts av min helt amazing kompis emelie hem, tack ska du ha. Hemma duschade jag, plattade mitt hår och drog! Wihoo, besökte Joachim och våran kväll gick väl mest ut på att titta på film och käka mackor, ha-ha.
Och nu är jag hemma! Men nu är det läggdags, puss på er!Mot Torslanda!

DATUM: 2012-01-02 | KLOCKSLAG: 19:00:49
Nu ska jag bara dixa mig lite sen drar jag ut till landet haha... Så dålig uppdatering ikväll, puss på er!!
min webb kan ju vara den sämsta...

LUGNA ER

DATUM: 2012-01-01 | KLOCKSLAG: 23:06:32

Allvarligt?? Sluta lägg till mig ifall du inte har någon aning om vem jag är. Och ifall jag frågar kan ni ju åtminstone SVARA!!!
ÅÅHH lite smått irriterad
pusshej

trött...

DATUM: 2012-01-01 | KLOCKSLAG: 22:37:26
HERREMINNÅDA VA TRÖTT JAG ÄR!!!! Har legat på soffan exakt hela dagen tills för en timma sedan då jag kravlade mig upp för att gå ut lite på promenad,när jag kom hem tog jag en dusch och gjorde det jag inte gjort på några år, raka benen! Haha, okej lite överdrift. Men allvarligt så var hårstrårna var fem cm!! Haha, som en stor skog... Okej slutpratat om sådant äckligt.
Och så är det jätte tråkigt att blogga... Komigen och kommentera lite! Mycket kuligare då.
Nu ska jag fixa iordning lite fler inlägg och sen är det nattinatti!
repris - oredigerad

Två tusen fucking tolv!!!!

DATUM: 2012-01-01 | KLOCKSLAG: 00:38:39


RSS 2.0