godis är gott!

DATUM: 2011-10-31 | KLOCKSLAG: 23:26:50
Hallå där.
Varit en riktig deg-dag idag vilket är skönt ibland. Skippade träningen som jag inte gjort på sjuhundra år så det kändes jätte konstigt. Men är fortfarande jätte trött och sliten från förra veckan så jag behövde vila idag, bra val av mig.
Istället tillbringade jag min dag med killarna. Gjorde inte så mycket, men ah.
Ska sova alldeles strax, imon vet jag inte vad som händer än, men tränar på kvällen! Ha det bra! Och förresten, börja kommentera nu förfäään!!!

just nu :D :D :D :D :D

Hej!

DATUM: 2011-10-30 | KLOCKSLAG: 23:27:43
Sjuuukt va dålig bloggning...
Men har haft fullt upp som ni förstår.
Killarna Carl och Viktor gick precis hem och vi har haft det mycket trevligt. Tidigare idag har jag varit i torslandahallen för Louises bror spelade match där som vi tittade på, träffade även lille Fannabanna. Sov hos Louise inatt och igår spenderade vi hela dagen på Ullared och jag fick med mig en del hem, visar imon eller nåt!
I fredags var det stadslagsträning... Vill helst inte prata om den för det gick skit dåligt, ååhh.
Nu ska jag sova, ha det gött!

Dance like nobody's watching

DATUM: 2011-10-27 | KLOCKSLAG: 21:46:52
SAKNAR SOMMAREN!!!!!!!!!!!!!

Match, match, match

DATUM: 2011-10-27 | KLOCKSLAG: 21:45:13
Hej alla bönder!
Ligger här i min säng (precis gjort jobbig läxa) och njuter. Hihi, klockan är inte ens tio och jag har inget att göra, ska lägga mig supertidigt! Helt slut i hela kroppen nu efter ännu en match denna vecka mot Kärra. Vi spelade bra ochdet slutade oavgjort 26-26, och i halvlek stod det 13-13, lite kul hihi. Dock blev jag lite arg då jag i dom sista sekundrarna skjuter från kanten men trampar så målet döms bort... FAN!!!
Igår spelade vi match mot kungälv som vi vann! En match med massor utav hets, röda kort m.m. Känns verkligen som att vi är påväg upp nu! Vinner mer och mer, sååå kul!
Imon är det stadslagsträning igen och jag är så himla himla himla nervös, vill inte åka ut :( ska köra gärnet! Allt jag kan, wihooo. Hehe, så nu ska jag sova så jag får mycket sömn, puss på er alla!
Hehe r-r-random

Black

DATUM: 2011-10-27 | KLOCKSLAG: 20:31:31
Ny skjorta från Bikbok!

Efterbliven

DATUM: 2011-10-27 | KLOCKSLAG: 14:44:55
Detta inlägg skulle egentligen kommit ut igår men ja, det blev som det blev. Här får ni det iallafall!
Dagens gårdagens Elsi!
okej.

Oliver

DATUM: 2011-10-25 | KLOCKSLAG: 16:28:06
Haha från i lördags...
Aldrig så go igen haha..

Dålig kvalite

DATUM: 2011-10-25 | KLOCKSLAG: 16:18:21
Dagens elsi i iphone-kvalite!!!
+skinnjacka, väska, halsduk och kofta.

ÅHNEEEEEJ

DATUM: 2011-10-24 | KLOCKSLAG: 23:03:30

Åhnej nu glömde jag blogga igen. Ligger i sängen och är helt slut efter båda match och massor av pluggelipluggish. Matchen var mot backa och vi vann! Jippi, vi spelade jätte bra och det var sjukt kul!
Hihi, men måste sova nu, puss!


Förlåt förlåt så hemskt mycket förlåt!

DATUM: 2011-10-23 | KLOCKSLAG: 23:34:43
Åherregud, jag har glömt att blogga nu igen haha!
Men jag kan skylla på att jag verkligen inte haft tid... Fullt ös you know.
I fredags var det stadslagsträning som gick sådär. Inte alls så bra som jag hade hoppats, fan... Iallafall, det var en kul och interessant träning faktiskt. Och när jag kom hem var jag alldeles för trött för att blogga, somnade nästan direkt.
Igår spelade jag två matcher, varav den ena långt borta i Uddevalla mot kropps. Förlorade den matchen men vi spelade helt okej faktiskt. Inget att deppa över med tanke på att vi förlorar nästan alla matcher just nu, haha... Sen var det full fart tillbaks till sköna Göteborg för att spela hemma match mot alingsås. Vi hann inte ens hem emellan så hela laget fick stanna och äta på goa BurgerKing på vägen hem. Matchen vann vi vilket var gött! ÄNTLIGEN haha...
Åkte sedan hem och fixade mig fort som fan för att boysen skulle komma på filmkväll hos mig. Såååå goa! Haha åh vad jag älskar att vara med dom. Vi spelade guitar hero och kolla på en skräckfilm som hette "The reef"... Ytterst äcklig. Och när dom drog hem däckade jag direkt, utan att ha någon tanke av att blogga...
Och idag då... Fick ställa klockan eftersom jag och Emelie skulle kolla på finalen i någon jävla fotbollscup mellan Hisingsbacka och Häcken. Inte jätte insatt i det där med fotboll så det var inte så jätte interessant för min del haha... Efter det åkte vi och åt och kom på den underbara ideen att gå på den nya, hemska, läskiga, underbara, otäcka filmen Paranormal Activity 3! Oliver och Joachim hängde på och fyfan va läskig den var!!! Haha helt otroligt uberläskig verkligen!
Åkte hem och sedan dess har jag skrivit på en inlämning som ska vara inne på tisdag, har verkligen panik och kommer inte fram till någonting! ÅÅÅÅHHH...
Aja, lovar att det ska bli bättre bloggning, puss på er alla!
r-r-r-random random... osminkad

FET DISS

DATUM: 2011-10-20 | KLOCKSLAG: 23:07:27
Justin Biebers nya låt "Mistletoe" är ju katastrofaliskt dålig...? Jag har inget emot Justin och hans låtar är ju faktiskt jätte bra, men vad är detta? Sämsta jag hört, vad gör han!?
Blev jätte besviken när jag lyssnade på den, trodde den skulle vara lika go som alla andra, men usch.
Riktigt besviken på dig Justin lille, skärpning nu!!!
...??

Bra humör

DATUM: 2011-10-20 | KLOCKSLAG: 23:00:43
Hejsan alla som läser min lilla blogg.
Kul att så många gör det, hihi. Har bloggat typ aaaaaaaslänge nu, sjukt konstigt, men kul hihi! Som ni märker är jag på aaaaasbra humör, vet inte varför, hihi! Aaaahhhh.
Nämen, träningen var sjukt go! Goaste på länge asså. Då blir man ju så glad, och imorgon är det stadslagsträning, är så himla nervös... Aldrig vart så nervös! Eller jo... Men ändå!!! Sjukt nervös. Hoppas så innerligt att det går bra...
Jobbet idag var helt okej, fick stå i köket och göra massa hamburgare! Ytterst kul faktiskt, förutom en grej... Så pinsamt att jag bara ville dö. Jag skulle göra en McFish, alltså med en panerad fisk istället för kött. Jag gjorde den och gav den till kassorna som gav den till kunden. Efter någon minut kommer han som stod i kassan tillbaka med den och sa "ursäkta du glömde fisken i den här" och slängde den. Då ville jag bara sjunka genom golvet, så pinsamt! Man kan ju inte glömma att lägga i fisken i en McFish!?!? Så dum...
Nu ska jag sova, imon är det sista dagen på jobbet, vilket känns både skönt och tråkigt. Men mest skönt, tihi. ÅÅÅHHH vad jag måste tagga hela dagen, klockan sex gäller det. Puss på er alla som är snälla! Ni andra kan ta er. HIHIH.
Förut innan träningen, här ser ni också lite hur håret ser ut tihi. PUSS PÅ ER SMÅ SÖTISAR, KÄRLEK TILL ER ALLA <3

Bad

DATUM: 2011-10-19 | KLOCKSLAG: 21:04:31
Hallå där!
Blev ingen bloggning igår pga att jag hade träning och sen match mot önnered. Gick verkligen inte bra, förlorade väldigt stort och vi fick stört mycket skit av tränarna efteråt... Inte kul, men sånt man måste ta.
Idag har det varit en sjuuuuukt jädra jobbig dag på praon. Fick städa ungefär hela dagen och redan efter tio minuter har man tröttnat. Blir så less... Men imon blir det roligt, då får jag stå i köket! Så himla kul, hihi. Mästerkock ju!
Precis varit på teatern där vi bestämde lite om våran pjäs. Det gick bra och om två veckor får vi våra roller, iiihhh så nervös! Hoppas den blir lika bra som förra gången, sjukt jävla bra pjäs hade vi asså!
Måste skriva lite på en so-inlämning nu som jag knappt börjat på, jätte tråkigt verkligen, men måste :( Buhu...
Godnatt och sov sött!

JAJAJAJA JAG SKA BYTA HEADER

DATUM: 2011-10-17 | KLOCKSLAG: 22:50:14
Haha jag håller med er, den är riktigt ful.
Men ni får hjälpa mig! Vilken/vilka bilder ska jag ha? Om ni har något förslag kan ni ju alltid länka inlägget som bilden finns med i, i en kommentar nedan, eller beskriva bilden, eller också hela enkelt skicka bilden/bilderna till mig på facebook eller skype eller vad som.
Så hjälp mig nu kära vänner!!!

Lite random bilder sådär

DATUM: 2011-10-17 | KLOCKSLAG: 20:56:07
...Från Stockisholmis
Mina älskade små kusiner! <3<3<3<3
åkte lite båt :)
underbart
hahahah älsklingen
Mer bilder kommer hihi

Hemma!

DATUM: 2011-10-16 | KLOCKSLAG: 20:28:26
Äntligen hemma efter en 6timmars-resa i bilen. Har varit en jätte mysig helg i 08-ornas land! Och kusinerna är ju föör goa! Blir ju bara så glad av dom!
Sitter här i min säng och har precis duschat, rakat benen och massa sånt. Superduperskönt.
Lägger in bilder sen när jag lagt in dom på datan. Puss
right now

I Stockholm!

DATUM: 2011-10-14 | KLOCKSLAG: 23:18:05
Hallå där! Nu är jag framme och tänkte bara informera om att det inte kommer bli så mycket bloggning här uppe, det får ni på söndag när jag kommit hem istället. Dagen har varit sjukt rolig! Har faktiskt fått göra hamburgare och sånt idag, sjukt kul! Så alla ni som ätit mcchicken, mcchicken jr, mcfish, nuggets, hot wings, cbo och lökringar idag mellan 11.30-16 på McDonalds backaplan kan veta att jag har gjort dom! Hihi va bra jag är va? :D bilresan tog 6 timmar men var ändå ganska skön, satt och spela wordfeud med syrran nästan hela vägen... Men nu ska jag sova, godnatt!

13 oktober 2011

DATUM: 2011-10-13 | KLOCKSLAG: 22:56:28
Nemen tjenare!
Jag tror att detta varit den absolut längsta dagen i hela mitt liv. Jag kom till jobbet klockan nio och redan efter första kvarten började jag räkna ner timmarna tills klockan skulle bli fyra. Det enda jag fick göra var och städa, torka och diska... Vill inte tillbaks imon!! Hoppas jag får sluta tidigare eftersom det är fredag...
Direkt när jag slutat imon ska jag upp till Stockholm faktiskt och hälsa på kusinerna, så mysigt! Har saknar dom så himla mycket mina små goingar. Var ett bra tag sen nu faktiskt, så jag längtar jätte mycket.
Eftersom blogg.se-appen inte verkar vilja fungera (buhu sadface) så vet jag inte hur mycket bloggning det kommer bli. Kanske tar jag med mig datorn, men har inte bestämt det än.
Just nu är mormor och Ejvin här och ska övernatta, också mycket trevligt eftersom dom bor uppe i dalarna så vi syns inte så ofta. Nästan hela min släkt bor långt ifrån mig så man får ta vara på den lilla tid man har med dom, hihi.
Missar tyvärr en viktig och rolig match mot klasskompisarna i Backa i helgen, men det får man ta...
Nu ska jag städa lite i garderoben, packa lite och sen lägga mig, mys! Puss så länge!

Var glada, allt blir så mycket lättare då!

Bäztizar

DATUM: 2011-10-13 | KLOCKSLAG: 22:31:29

Onsdag

DATUM: 2011-10-12 | KLOCKSLAG: 22:25:24
Sådärja, är inte lika deppig över håret längre... Det kommer la bli bra får vi hoppas.
Började nio denna vackra dag på McDonalds och fy vad trött jag var. Som en levande zombie traskade jag ner till bussen. Gick sjukt segt där, så tråkig prao verkligen! Får bara städastädastäda hela tiden, ååhh orkar inte gå tillbaka dit imon. Direkt efter det åkte jag med mamma och syrran till frissa och ah, det vet ni ju hur det gick. Och sedan direkt därifrån till gymnasiemässan med mamma. Åh vad jag längtar till gymnasiet börjar!
Och nu ligger jag här i min älskade underbara säng och ska snart sova så att det är glada elsa som går ner till bussen imon istället för zombie-elsa. Ingen vacker syn kan jag säga er. Puss så länge!
jag och annie innan firsören slingade det
Den enda roliga saken som hände idag haha...

q/a

DATUM: 2011-10-12 | KLOCKSLAG: 22:06:37
sv; Nej det tänker jag inte göra, både för att jag faktiskt inte vet, haha, har ingen aning verkligen och om jag nu skulle veta så skulle det vara utpekande och taskigt på något sätt. Så nope, säger inget, hihi. PUSS
sv; Sammhäll eller ekonomi ska jag gå. När det kommer till gymnasium har jag väldigt många... Men hvitfeldska och bernadotte är högst på listan just nu tror jag!

Håret...

DATUM: 2011-10-12 | KLOCKSLAG: 22:00:07
Jag pratademed frisören när jag kom dit och hon sa att ifall jag färgar eller tonar mitt hår brunt nu kommer jag aldrig kunna få tillbaka den blonda färgen jag har nu och det vill jag ju verkligen! Så först färgade jag utväxten som var överdrivet äckligt stor, sen klippte jag det (göra kort nu ju! Men hej och hå vad slitet det var...) och tillsist skulle jag lägga i några bruna slingor. Blev inte alls bra eftersom mitt hår ser lite grått ut nu, ååhh, så antingen färgar jag tillbaka det till ljust och tar bort slingorna eller så vet jag inte haha.
Aja här får ni bild på hur det ser ut iallafall..
*gråter*

Gymnasiemässa

DATUM: 2011-10-11 | KLOCKSLAG: 23:31:15
Hallå där bloggen!
Har varit en fantastiskt skön dag måste jag säga. Ingen prao eftersom klassen skulle till gymnasiemässan, kulkul. Vaknade av mig själv runt nio (WTF), vad hände där liksom? Vaknar aldrig av mig själv... Men iallafall, så det blev en lång och skön morgon eftersom jag inte behövde gå förän runt halv tolv.
Gymnasiemässan var bra och jag hittade några gymnasium som jag fastande för! Sjukt mycket folk bara. Efter det stannade jag, Louise och Rebecka i stan lite. Herregud va jag bara älskar att umgås med er tjejer, ni är så galet roliga och jag älskar er så mycket!
Vi kikade runt lite och hade allmänt mysigt bara.
mongosar

SVARA

DATUM: 2011-10-11 | KLOCKSLAG: 18:02:53
Ska till träningennu och kommer inte hem förän ganska sent, men vill att ni hjälper mig lite nu... Jag har tid hos frisören imorgon och ska jag färga håret brunt eller inte???? SVARA TACK
just nu - haha söt

Skolfoto...

DATUM: 2011-10-10 | KLOCKSLAG: 21:18:57

Praktikant...

DATUM: 2011-10-10 | KLOCKSLAG: 21:16:17
Första dagen på praon avklarad nu då. Att jobba på McDonalds var väl helt okej ändå. Fick ju inte göra så mycket mer än att städa men eftersom en tjej från skolan också praoade där så blev det mycket roligare! Lite segt att var där i två veckor bara haha...
Eftersom jag är där ända tills klockan fyra så åkte jag direkt till träningen som började klockan fem. Soft och lugn träning som inte var jobbig alls, riktigt skönt!
Sovmorgon till 12 imon eftersom vi ska på gymnasiemässa hehe gott!!! :D
HAHA snyggt... :(

USM steg 1

DATUM: 2011-10-08 | KLOCKSLAG: 23:37:30
VIIIINST FÖRSTA MATCHEN! Nu måste jag sova för imon är det två superviktiga matcher!!

Barnvakt

DATUM: 2011-10-07 | KLOCKSLAG: 17:32:33
Jag bloggade inte igår pga att jag hade sjukt mycket plugg och så var jag barnvakt åt min goa 2-åriga kusin Vincent! Och innan det spelade vi match i lundby strand mot kungälv och gissa vad? VI VANN! Haha, första vinsten än så länge... Men det kändes jädrligt gött asså, gjorde en kanonmatch och alla blev så himla glada!
Här kommer bilder på goingen!

goa rebecka!

DATUM: 2011-10-07 | KLOCKSLAG: 17:26:59
Min goa vän Rebecka kom igår med varsin cupcake till mig och Louise till skolan. Dagen blev plötsligt såååå mycket bättre! Gulle dig, så bra är du!
dålig kvaliteee

q/a

DATUM: 2011-10-06 | KLOCKSLAG: 19:47:45

1. Ja den är inte fin alls jag håller med dig, men du kan glädja dig med att jag faktiskt håller på med en!!
2. Indiska 450:- haha tak du.
3. Hahaha nej lilla vännen den är inte köpt på gina, köpt på indiska :):):)


Nytt stickat

DATUM: 2011-10-05 | KLOCKSLAG: 22:13:35

dyr, men riktigtriktigt snygg så det var det värt!

I need you to need me

DATUM: 2011-10-05 | KLOCKSLAG: 21:58:36
Sådär, då var också teatern avklarad. Nu är det bara gosimys som gäller hela kvällen lång! Börjar 10.45 imon så det är änna gött asså!
Sen så gjorde jag ännu en gång sönder mobilen, men får antagligen den tillbaks imorgon som tur är! Känner mig helt tom och naken utan den liggandes i min ficka eller bredvid mig på sängen... Aja godnatt!

OTURSDAG

DATUM: 2011-10-05 | KLOCKSLAG: 17:23:33
Hallå bloggen!
Idag har det verkligen varit min otursdag känns det som... Började kvart i tio men försov mig, otur nummer 1. Dagen gick segt och inget var kul, otur nummer 2. Efter skolan drog jag in till stan för att lämna in min iphone på lagning. Det gick hyffsat bra, haha, men när jag kom till eketrä för att ta cykeln hem så hittar jag inte min cykelnyckel! ÅÅHH jag får självklart panik och vet inte vad jag ska göra, men jag börjar gå hem eftersom jag inte kan göra något åt det.
När jag kommit hem knackar jag på grannen och frågar om dom har någon "avknippsare" och det hade dom som tur var! Men inte en liten... Den var typ en halvmeter och såg jättejätte farlig ut, som en stor tång-sax. Haha och OJ så folk stirrade på mig när jag gick ner till eketrä igen för att knippsa upp låset... Haha, väldigt pinsamt men fick iallafall upp låset och cyklade hem cykeln igen...
Klockan halv sju börjar teatern, är supertaggad!! Så ha det brao söta människor!
elsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsaelsa

Så trött

DATUM: 2011-10-04 | KLOCKSLAG: 22:43:31

Hallå där!

Är så trött och har varit trött hela dagen. Det började på bussen till skolan, jag satt ensam nästan längst bak och SOMNADE!! Så pinsamt, som tur var vaknade jag till precis när bussen körde in på hjalmar brantningsplatsen så jag hann hoppa av! Gick som en zombie till skolan och kommer knappt ihåg något, så trött var jag! Första lektionen var matte och då somnade jag igen! Herregud va pinsamt, jag vet inte va det var med mig... Sen var jag helt okej piss resten av dagen tills jag kom hem. Jag la mig i sängen och poff, så somnade jag direkt. Sen var jag zombie igen när jag gick till bussen till träningen haha...
Så idag har det varit en riktigt seg dag som ni förstår. Träningen gick väl okej, inte direkt jätte taggat till USM i helgen känns det som men det kommer väl...
Nu har även Desperate Houswives dragit igång, guuuud så jag har längtat! Helt underbart, det är ju abslout världens bästa program. ÅÅHH va jag längtar tills nästa tisdag!
jag gråter bara i regnet

SÅ LYCKLIG!

DATUM: 2011-10-03 | KLOCKSLAG: 20:08:50
Hej alla solstrålar!
Är riktigt jävla glad just nu eftersom jag faktiskt ännu en gång gått vidare i stadslagsuttagningarna! Denna gången var det två ganska stora 2a chansen-grupper där man får en chans till att visa upp sig och en träning där dom som gått direkt vidare ska träna i och tänk att jag är med där! Är så himla glad för jag trodde verkligen inte att jag skulle gå såhär långt, nu är det inte mycket kvar asså! Nu ska jag kämpa allt jag har!!!
Så just nu är jag bara allmänt lycklig, gick bra på träningen och så. Har inte heller några läxor eller prov så idag ska jag bara ta det lungt och mysa framför datorn hela kvällen! Åh va skönt!
Nu ska jag äta gott, ha det bra!
- lycklig

En go sallad innan träning

DATUM: 2011-10-03 | KLOCKSLAG: 16:39:06

Precis satt i mig en ubergo sallad på paprika med Emelie och ska träna nu klockan fem. Blir ingen jobbig träning tror jag eftersom vi tränar med 97orna också hihi.
-gaaattt


Påväg till skolan

DATUM: 2011-10-03 | KLOCKSLAG: 11:43:48

Är påväg till bussen nu. Lite sen som vanligt men hinner nog precis tror jag, eller hoppas i varje fall. Ska ha handboll nu på morgonen och är inte jätte taggad, sjukt trött och seg idag. Åhnej nu börja det regna också :( fan. Tur att man har paraply!!
Haha, puss

-helt knäpp elsi


Update från goaste sängen

DATUM: 2011-10-02 | KLOCKSLAG: 23:33:12

Godnatt mina små kära vänner, imon väntar en ny, jobbig, lång och tråkg skoldag, taggad? Nä. Sov sött!
Hehe jätte söta bilder...


autumn accessorie

DATUM: 2011-10-02 | KLOCKSLAG: 21:35:49


Jobbigt läge...

DATUM: 2011-10-02 | KLOCKSLAG: 16:47:17
Hej mina fina!
Ligger i sängen, har precis duschat och bara chillar på livet. Ska väl snart dra mig ut och hitta på något men just nu ligger jag ganska bra här. Spelade match tidigare idag som inte gick särsilt bra, vi förlorar allt nu känns det som. Inte så kul, menmen, snart släpper det väl får vi hoppas.
Ska nog dra mig upp härifrån nu och ta tag i min dag, haha. Blir mer uppdatering ikväll om jag hinner, puss så länge!

- Tappad iphone i Helsingborg :(


@fannys

DATUM: 2011-10-01 | KLOCKSLAG: 22:28:01

Hejsan alla gosisar!
Sitter hemma hos Fanny med tjejerna och kollar film, jätte mysigt! När filmen är slut ska vi nog gå ut och ta ett dopp i hennes goa bubbelpool. Har varit både match och stadslagsträning idag, matchen förlorade vi mot kärra med fyra mål. Kändes lite tråkigt men ändå okej, hihi. Åkte direkt därifrån till träningen som var riktigt tråkig, haha asså verkligen. Sjukt seg.


RSS 2.0