MIAMI

DATUM: 2012-12-31 | KLOCKSLAG: 22:41:52

Djur

DATUM: 2012-12-31 | KLOCKSLAG: 22:37:00
 
I bilen påväg till Sanibel stannade vi på ett slags zoo med massa läskiga djur. Framförallt alligatorer, de finns överallt i det här landet!! De ligger bredvid vägen när man kör och överallt, hjälp. Här fick vi iallafall se de på nära håll och till och med hålla i en bebis, naaw. Haha, lite roligt att de tejpade ihop munnen på stackarn... Annars skulle vi ju dö. 
Hejdå Puss

Äntligen internet!!

DATUM: 2012-12-31 | KLOCKSLAG: 22:22:00
Hej mina sköna och gott nytt år!! 
Klockan är kvart över fyra här så jag kommer fira nyår 6 timmar efter er... Hmm, kul.
Vi har precis kommit till Key West och innan det var vi i Miami i Miamibeach och där fick jag inte igång internetet på datorn så det blev ingen bloggning... Men ska fixa ihop ett gäng inlägg nu så håll ut hehehe. 
 
Det har varit en hel del bilåkning den här resan, och jag och annie har fått göra det bästa av situationen som ni ser...
 
 
naw, puss

Lite shopping del 1

DATUM: 2012-12-27 | KLOCKSLAG: 04:28:34
 
2 juicy dresser <333
 
Shorts <333
 
Asså jag har shoppat otroligt mycket så det är ju omöjligt att lägga in allt i ett inlägg, men fixar fler snart!! Puss

Sis

DATUM: 2012-12-26 | KLOCKSLAG: 22:10:00
 
 
Läs min syrras blogg för mer om resan, hehe ;) --> http://anniemansson.blogg.se 

Ut och käka

DATUM: 2012-12-26 | KLOCKSLAG: 22:01:00
Halloj! 
Mår inte så bra, hostar hela tiden, näsan rinner - och när den inte gör det är den igentäppt, halsen svider och allt är bara jobbigt. Legat och vilat och inte orkat någonting det mesta av dagen... 
Men nu ska vi ut och äta med en på pappas jobb eller något, så får hoppas att det blir bättre! Imon lämnar vi Sanibel och drar oss vidare till Miami Beach! Det bästa på resan ju! Kommer bli så fett! Hoppas verkligen jag har blivit frisk då! Får droga alla mina läskiga mediciner hela natten! 
Pusshej! 
 



Julafton i USA :)

DATUM: 2012-12-25 | KLOCKSLAG: 23:46:00
BILDBOMB






Sjuk + dåligt väder

DATUM: 2012-12-25 | KLOCKSLAG: 19:59:00
Klockan är två och jag ligger inne på rummet, varför? Jo för vädret här är KASST och jag är sjuk... Hatar allt. Nä men alltså, jag har vart här i en vecka och jag är precis lika blek som när jag kom hit, hur kul??? 
 
Ikväll är det julmiddag på hotellet, sådär kul eftersom min näsa rinner som floder och jag hostar hela tiden, mys ju. 
 
Orkar inte skriva mer, ska nog gå ut i kylan och ta mig ett dopp i isen....... 
 


Dag 2

DATUM: 2012-12-25 | KLOCKSLAG: 04:17:20
Lite mera bilder, woho alltid kul.
 
super-exited.........
 
jävla bild - vänd dig!

Universal Studios Orlando dag 1

DATUM: 2012-12-25 | KLOCKSLAG: 03:42:11
 
Nu var det ett tag sen jag bloggade, men på hotellet i Orlando var nätet så jädra segt så struntade i att koppla upp datorn över huvud taget...
Ligger nu i sängen på ett annat hotell som ligger alldeles på stranden, så himla fint är det här!! Massa bilder kommer imon.
 
Både i förrgår och igår var vi på Universal Studios - det fanns två olika parker så vi tog en dag till varje. Det var väldigt roligt där faktiskt och vi gjorde massa roliga saker hehe. Dock väldigt kallt så långbyxor och tjocktröja gällde! Här får ni några bilder, puss!
 
 
 
 
SÅ HIMLA SEGT ATT BLOGGA SJUUUUKT, internetet här är säääämst.

Äventyr i Naples

DATUM: 2012-12-22 | KLOCKSLAG: 04:40:22
 
 
Tidigt imonbitti drar vi till Orlando! WOHO

Kallt

DATUM: 2012-12-21 | KLOCKSLAG: 21:25:00

Helloj!!
Klockan är 15.18 och jag kom precis in på rummet!! Har varit ute vid poolen ett tag med William, gött.
Dock har det varit väldigt kallt idag, inte alls som de första dagarna. Det har varit runt 20grader hela dagen och jag har seriöst frusit... Haha va händer med mig?
Nu ska jag duscha och sedan ska vi till en outlet som ligger en bit från vårt hotell, WOHO! Även igår var vi i ett stort köpcenter där jag fick med mig en del kläder, grym shopping.
Hoppas ni har det finfint, pusspuss!

Testar webbkameran: 

 

 
Hehehehehe

Volley

DATUM: 2012-12-20 | KLOCKSLAG: 23:36:00

 
 
Hinner inte skriva!! Ska ut och äta och kanske shoppa nu, skriver ikväll, puss!! 

Dags för sushi

DATUM: 2012-12-20 | KLOCKSLAG: 18:05:06

Nu har vi solat och badat några timmar och det är dags för sushi-lunch! Efter det drar vi oss nog ner till stranden för ännu en volley-match! Saknar alla mina nära och kära där hemma, hoppas ni har det bra puss på er!!

Bild från sushin jag åt i förrgår:


En dag på stranden

DATUM: 2012-12-20 | KLOCKSLAG: 00:54:00
Hejsan svejsan!
Sitter i sängen och är så glad att jag när som helst kommer spricka! Tappade nämligen min mobil i poolen förut, så jävla dum jag vet... Och först funkade den som vanligt. Lite senare började den låsa sig av sig själv hela tiden och sedan även stänga av sig själv. Till slut började den bara blinka och man kunde inte göra någonting. Jag blev så ledsen, haha, det var som att ha förlorat sin bästa vän, FÖRSTA DAGEN PÅ RESAN!! 
Så mamma blåste den ett tag med en hårtork och sedan la vi den vid en fläkt medan vi åkte ner till stranden. Och nu när vi kom hem, var den helt död på batteri så vi laddade den och vips, DEN FUNKAR!!! Är så lycklig <333 dock funkar ej ljudet och låsknappen men det är skitsamma! 
 
Vi drog mest ner till stranden för att spela beach-volleyboll - Månsson mot Ivanovski. Efter 5 matcher vann deras familj med 3-2... Lika glad för det!! Sen kollade vi på solnedgången och hade allmänt mysigt. Väldigt lyckad dag! Förutom insidenten med mobilen hehe, men nu är allt tipptopp!! 
 
Lite strandbilder från solnedgången 
 



 
FÅR DAMP ATT MAN INTE KAN SKRIVE TEST UNDER BILDERNA!!! Ser lite sur ut på ena bilden, men va bara ledsen för vi hade förlorat XD

Mobilblogg

DATUM: 2012-12-19 | KLOCKSLAG: 19:08:13

Hallå igen!!
Klockan ät ett här i paradiset och jag ligger i min solstol vid poolen. Snart ska vi sticka till Subway och luncha, väldigt gott!!
William har även kommit hit och vi har mest degat och badat bara - även ätit glass, givet.


Jobbig resa

DATUM: 2012-12-19 | KLOCKSLAG: 03:56:00
Hallå där! Update från Naples nu vaaaa! 
Har precis kommit hem från stan där vi åt sushi (!!! Åh fy va gott, älska) och kollade runt lite. 
 
Våran resa hit kändes oändligt lång och vi stötte på en hel del problem. Det började med att, på landvetter, när vi skulle checka in väskorna. Då stod vi tydligen inte med på bokningslistan och ingen visste varför - det enda vi visste var att vi inte skulle få åka med det flyget... Så det blev panik och mamma fick ringa till USA och flygbolagen och allt. Det tog väl runt en timme - och det var jädrigt jobbigt att bara sitta där på landvetter och inte ha en aning om ifall vi ens kommer iväg - tills dom hade fixat ett par nya biljetter till london åt oss! Från London skulle vi flyga  till New York och sedan till Miami, lång resa... 
Resan var så sjukt jobbig, antingen galen stress och stora flygplatser eller försenade plan och trånga gater. Så när vi anlände till Miami ungefär klockan 2 på natten (amerikansk tid) igår (ELLER IDAG HEHE) och då var vi så hungriga att vi fick gå till Benny's och käka hamburgare. Så det slutade väl med att vi somnade runt klockan fem imorse och gick upp halv tolv... 
 
Vi checkade ut från det lilla motellet vi sovit på och tog våran bil som vi hyrt till Dolphin Mall - ett grymt köpcentrum. Där hängde vi messt på Victora Secret affären och även lite andra. Fick med mig en hel del som jag kan visa på bild imon, bla trosor, bikinis, parfymer. 
Efter att vi shoppat och ätit en stund gick vi tillbaka till bilen och drog oss mot Naples där vi befinner oss nu! Vi bor på sjukaste hotellet och imorgon ska vi även träffa min goa kompis William som också bor här!! KUL!!! 
 
Jädrar va mycket text det blev, hehe undra om någon läste allt... Isåfall ska jag väl bara säga att klockan är tio här och jag ska gå och lägga mig... Och eftersom min syster precis köpt en systemkamera har hon tagit EN HEL DEL kort under resan (mest med mig som motiv) hehe, så här får ni några! PUSS!! 
 
Innan allt krångel,, glad!! 
GLADA PÅ PLANET MOT LONDON 
I en taxi i New York
En trött Elsa på flyplatsen i NY 
 
Försöker leka tumblr XD
Roligt att kaosa i bilen

Fick jullov igår!!

DATUM: 2012-12-15 | KLOCKSLAG: 17:11:47
Åh va skönt, skolan är över för denna terminen. Känns som om första dagen på gymnasiet var igår typ. Okej nä, men typ för tre veckor sen eller nåt. Hela 116 dagar har gått sen första dagen på Katrinelund. 
Helt klart bästa valet av skola, är så jädra nöjd! 
Sitter i sängen nu, borde egentligen packa som en galning men har hjärnstopp som vanligt. Åker ju på måndag, känns helt overkligt! Fasen va skönt det ska bli.
 
Spelade match imorse i Uddevalla mot kropps. Vi behöver ju inte ta hur det gick... Men det var ändå en helt okej rolig match! Åkte hem med Linn, Micki och Sofia och hade det allmänt roligt as usual. 
 
Linn sov även här inatt och igåt var vi med Fanny, Paka, Kian och Gustav också. Mycket trevligt. Och innan detlåg jag bara hemma och firade att det är jullov, wihoo! 
 
 
Naw va myyyyys

I väntan på sushi och Linn

DATUM: 2012-12-14 | KLOCKSLAG: 17:42:44

Ligger i soffan och halvsover samtidigt som jag väntar på mamma som kommer med sushi och Linn som kommer med kladdkaka. Behandla mig med respekt, det är bara så.
Provet gick bra faktiskt!! Även fast jag knappt pluggat någonting, måste vara den smartaste människan alive...
Linnsi sover här inatt och imonbitti är det match i Uddevalla mot kropps, ej roligt. Japp. Godnatt :P


Hjärnstopp

DATUM: 2012-12-14 | KLOCKSLAG: 10:28:15

Halloj! Precis ätit kattans goa frukost och innan det haft morgonträning i valhalla. Det var en degig och rolig träning med älsklingarna!!
Nu sitter vi här i biblioteket och försöker begripa något av ekonomin som vi har prov i om några timmar. Pluggade knappt någonting alls igår och känner att det inte kommer gå alls bra, hehe.
Sista dagen i skolan för mig idag!! På måndag morgon går planet wihooo! Så i helgen blir det bara packning och handboll hehe.

Tänker inte plugga nåt mer nu, hjärnan sprängs. Pusspuss


5 dagar kvar

DATUM: 2012-12-12 | KLOCKSLAG: 13:50:46

Så jävla kallt, orkar inte. 5 dagar kvar till värmen, håll ut!
Mot skolan nu, gött att börja 12!


Ultragott

DATUM: 2012-12-11 | KLOCKSLAG: 20:24:07

Halloj igen här är jag!
Skön dag i skolan idag, mindre skönt att ha träning 20.30 på kvällen... Så sitter i bilen påväg mot kärra nu. Handbollen går bra, väldigt mycket träning dock men det hör ju till! Naw.
Hejdå pusspuss

Goaste lunchen idag tillsammans med min festliga Clara


Kallt som satan

DATUM: 2012-12-10 | KLOCKSLAG: 22:33:18

Hejsan igen! Roligt att jag fick hela 3 kommentarer i förra inlägget, inte dåligt! Tänkte svara på ena som undrade när jag åker Miami och hur länge jag är borta. Jag åker om en vecka, på måndag alltså, och är borta hela jullovet 3 veckor! Det ska bli så underbart skönt att bara komma bort! Kommer antagligen superblogga när jag är där, för det är så kul att göra det när man är utomlands!!

Har varit en riktigt jobbig dag idag. Gick upp tidigt för morgonträning 07.30 i valhalla med alla goa tjejer. Det gick väl sådär, var väldigt seg och trött i benen efter allt tränande.
Efter det skulle jag på begravning.
Min allra bästa vän Louises pappa gick bort den 30e november och idag var det dags för begravning. En väldigt fin sådan med mycket starka känslor. Livet är så orättvist ibland. Jag ska ta hand om dig Louise, mitt hjärta.

Spenderade lite tid med Emelie och Fanny efteråt och sen hem och däcka i soffan som vanligt. Skulle egentligen pluggat idag eftersom jag har ett prov på torsdag och två på fredag MEN SMART SOM JAG ÄR BANGAR JAG DET!!!!
Godnatt sötisar.


Hur många är fortfarande inne här...?

DATUM: 2012-12-09 | KLOCKSLAG: 22:56:33
Hejsan! 
Gud, nu var det änna ett bra tag sen vavavava! Hela denna terminen är ju snart slut, sjukt vad tiden har flugit iväg faktiskt. Har varit en ytterst bra termin med en väldans go klass! Bättre kunde den knappast bli, gillar alla verkligen! Och skolan är grym!! Tjoho, vill inte lämna den ju :( Och ha jullov asså. 
Veckan nu har dock varit ganska jobbig, har haft massor av prov och träningar hela tiden. Franskaprov i torsdags (och för er som läst min blogg from the beginning har ju fattat att det inte är mitt favvoämne) som gick åt skogen! ÅÅHH, ledsen jujuu. 
 
Vet inte varför jag skriver ens, men det är väl kul. Hur många kommer läsa detta? 3? Hehe, amen vi hööööörs, pusspuss snällisar. 
 
BLOGGAR OCKSÅ FÖR ATT MIN FINA BÄSTA LOUISE TJATAR PÅ MIG, TILLÄGNAR DETTA INLÄGG TILL HENNE <3<3<3
 
 
ESKIMÅELSA
 

RSS 2.0