De är mina, woaaa!

DATUM: 2011-12-31 | KLOCKSLAG: 00:38:24

Stackare!

DATUM: 2011-12-31 | KLOCKSLAG: 00:37:48
Heeeej mina små stackare!
Jag är så ledsen att jag glömde informera er att jag skulle till kläppen dagen efter julafton och inte ha tillgång till internet på ett tag. Förlåtförlåtförlåt.
MEN jag ska gotttgöra er jag lovar. Det har varit en helt utomordentligt underbar resa med mycket goa människor, så himla kul var det. Åkte på min älskade bräda och kände mig allmänt cool ba. Haha, nejmen vi hade riktigt skoj faktiskt.
Och julafton var  också riktigt lyckad, fick mina älskade Ash-boots som ni fick se, herre min nåda va de är fina! Mina små bebisar.
Imon är det nyår, jippi! Berättar mer om det imon, puss på er alla! Sov gott!
Gänget i kläppen wihoo

Bada bada badhus

DATUM: 2011-12-25 | KLOCKSLAG: 16:39:39

mysiga älsklingsmysan


mongo






Orkar inte lägga upp fler bilder, mormors dator är jätte seg.....

23 december - dagen före

DATUM: 2011-12-25 | KLOCKSLAG: 16:17:12
Outfit och facelook á la Elsa och Annie.





nu: MOT BADHUSET :D

Mot Ludvika badhus!!

DATUM: 2011-12-23 | KLOCKSLAG: 13:32:08

Wopwop


FU

DATUM: 2011-12-23 | KLOCKSLAG: 11:38:49

You told me you were going to show me how much I mean to you. But you haven't. You treat me like I am nothing! But that's over, we're over. There are no "us" anymore.


Hejsan, är hos släkten i Ludvika, Dalarna nu och har precis gjort mig i ordning. Snart ska vi julpynta lite inför imon och sedan ska vi till badhuset och bada. Haha konastig tradition som vi har att alltid bada en dag innan julafton. Som jag sagt innan har jag ju inte firat jul hemma på väldigt många år, har varit i Thailand dom senaste så det känns helt konstigt... HAHA.
Lite allmänt trött på de där jäääävla falska människorna som finns där ute också, men det ska vi inte tänka på. Fu haters HAHAHA....
Ha det fint, puss!!


Följ mig på instagram

DATUM: 2011-12-22 | KLOCKSLAG: 21:44:13

Följ mig för mer uppdatering mina kära vänner @eelsamansson !!


Jul på Liseberg!

DATUM: 2011-12-22 | KLOCKSLAG: 00:02:55
Hejsan alla!
En go sovmorgon till 11 idag, härligt! Sen lite seg dag men ändå okej.
Efter skolan begav sig jag, Rebecka, Louise och Fanny oss till Julliseberg! Åh så mysigt! Haha, man kan ju säga att vi hade the time of our lifes, så otroligt kul!! Älskar er brudar, you light up my world like nobody else!!! <33333
pics;
that's where i should be - on stage
HAHA så ful, men jag var liiiiiiiiiiiiiiiivrädd.....
hallå goding!
fejnt träd
Haha fulaste! Älskar er tjejer fifan va grymma ni är. Puss och godnatt, peeeeace i'm out

Okejdå, hihi!

DATUM: 2011-12-21 | KLOCKSLAG: 23:14:33
Okej här får du dagens!! :D



HAHA tänk bort min sketasnygga pose på första bilden, men håret var ivägen så jag skulle slänga bak det haha!!!

- till detta hade jag en svart tröja över, lite smycken, boots och en jacka som inte kom med på bild hehe, hoppas det duger!! :D

Höst i december!?

DATUM: 2011-12-20 | KLOCKSLAG: 22:36:17
Allvarligt, komigen vintern, it's time!!!

Min lilla höst som varit i ett fint collage, haha!

Katrinelund dag 2

DATUM: 2011-12-20 | KLOCKSLAG: 22:17:20
Hallå gosisar!!
Hemma nu efter en så sjukt seg och tråkig träning. Seriöst, ville bara hem exakt hela tiden!
Var på Katrinelund idag igen men idag var det bara matchspel som gällde. Det gick inte så bra, haha, så kommer antagligen inte komma in, men shit the same!! Vet ju inte ens om jag vill gå handbollsgymnaium. Vi slutade runt halv ett (tror jag) då jag direkt drog hem och sov en stund, ååh va skönt! Sedan innan träningen kom Sofia och vi spelade Angry Birds, haha... Orkar inte oss asså.
Sen denna fruktansvärda träningen, haha! Skönt att jag åker upp till Dalarna - Ludvika på torsdag och slipper all stress! Åh älskar att vara där uppe med släkten, glömma alla problem och bara vara. Längtar!!!
PUSS /E


hej ????

Kära tomten...

DATUM: 2011-12-19 | KLOCKSLAG: 23:37:19

Åh vad tråkigt...

DATUM: 2011-12-19 | KLOCKSLAG: 23:20:18
...Det är att blogga när ingen kommenterar!!! Som att skriva något och sedan sudda ut det... HAHA, alltså att det är helt onödigt era små eb:s. Så SKÄRP ER FÖR FAN!
Idag har jag varit på uttagning för katrinelundsgymnasiet... Hmm, det var väl sådär kul. Fortfarande väldigt förkyld så kunde inte delta på allt. Jag tycket skolan verkar bra och tränarna proffisionella och så men vet inte om jag vill gå där... Såklart är chansen minimal att jag ens kommer in haha, det tror jag ju inte, men OM jag gör så vet jag inte . Haha snurrigt.
Det slutade runt kvart i fyra så vi fick ta ett snabbt gott mellanmål på subway innan vi begav oss direkt till lundbystrand för att träneliträna litegrann. Det gick bra, hehe. Kom hem och låg i soffan hela kvällen och hade julmys med familjen, gosgos änna!
Nu ska jag sova, ska till Katrinelund imon igen för ännu en uttagning, haha orkar inte.. Men godnatt!! :*
lite skol-trött ba

Vår fina gran

DATUM: 2011-12-19 | KLOCKSLAG: 20:40:13

Riktig julkänsla nu, kan inte bara snön komma?


Walk, walk fashion baby work it move that bitch crazy

DATUM: 2011-12-19 | KLOCKSLAG: 00:05:05
sommar <3

Nu ska jag bli bättre!

DATUM: 2011-12-18 | KLOCKSLAG: 22:39:49
Hej nuttisar!
Kom precis hem från min bästa vän Patrik som bor ungefär två meter från mig, hehe. Vi var först ute lite men det är ju så svinigt kallt ute så vi drog in och kolla handbollen och bara snacka. Har varit i stan hela förmiddagen och senare skullevi egentligen ha gäster men de kom aldrig, haha... Så det fick bli Paka idag igen.
Igår blev det rätt sent också.. Hade match i Uddevalla mot Kropps där vi åkte på stryk. Spelade inte så bra heller, hehe kom i bråk med både domarn och deras målvakt, inte bra. Men det värsta jag vet är verkligen dåliga dommare! De kan ju ta sig asså!!! Nä men vi förlorade bara med 4 så det var väl okej. Åkte hem tillsammans med gullnosarna Fanny och Albert som är så söta tillsammans så man nästan smälter!
Kom hem till familjen och hade julmys, klädde granen och pyntade hela huset, haha! Sjukt smart med tanke på att vi drar upp till Ludvika på torsdag för att fira jul med goa släkten!
När klockan var runt tio gick jag ut för att träffa Patrik och hans tjej Julia och sedan drog vi vidare till Fanny där även hon hade sin partner Alebert, så då var jag lite ensam haha!
Och vid tolv gick vi hem till Patrik för att fira hans födelsedag, woho!! Så kom hem runt två kanske. Det var mina dagar det... Nu ska jag sova, puss!!
fina bästisen
så fina!!
två söta bilder

Woopwoop...

DATUM: 2011-12-17 | KLOCKSLAG: 01:47:00
Heeej allesammans! Kom nyss in och är gaaanskatrött, men ska ta detta snabbt.
Har inte haft ork till att blogga så det blev en mini-paus sådetså.
Igår spelade klassen skol-sm i handboll och vi tog oss till finalsteg vilket var ytterst kul!! Vi gick vidare på målskillnad och sista matchen var såååå spännande! Har varit sjuk denna vecka också, eller snarare väldigt snuuuuvig. Har snytit mig så mycket så att jag har fått sår under näsan, haha! Så jag har väl inte tränat jätte hårt denna träningen heller...
Men ändå så gick jag på stadslagsträningen idag! Det gick la bra haha men gjorde en del tabbar. Kan ju vara för pinsam ibland, jag. Haha åååhh skäms, men det är okej hahha..
Har också haft mini-julafton med tjejerna där vi hade julklappslotteri, mycket trevligt. Fick med mig en asago parfym hem, mums! Hihi, nu måste jag sova, match imon i uddevalla TAGGA!
Puss på er gosisar!!
Saknar sommaren:
haha wtf
ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA VÄN, DU ÄR SÅ JÄVLA BRA, SHIT FINNS INGEN SOM DU <333333

Lucia woho

DATUM: 2011-12-13 | KLOCKSLAG: 22:22:02
ser lite smått mullig ut, hehe lev med det
finaste vännen


Och glöm inte att följa mig på instagram @eelsamansson :D

Man kan ju inget annat än att älska Mange Makers!

DATUM: 2011-12-13 | KLOCKSLAG: 19:21:15
Jag gråter av skratt när jag ser denna, haha fyfan va bra! Så sjukligt klockrena är de, min små idoler. HAHA, nämen sjukt grymma ju!!
Köpa heest? MANGE BJUDER!!
WOHO

Curlycurly

DATUM: 2011-12-13 | KLOCKSLAG: 12:41:08

Satt i nästan två timmar med locktången haha, här är resultatet...


Sooooo elsa-style

DATUM: 2011-12-12 | KLOCKSLAG: 21:35:05
Allvarligt, jag bara älskar denna outfiten, så jävla snygg. Orkar inte hur avundsjuk jag är!!!

Godnatt!

DATUM: 2011-12-12 | KLOCKSLAG: 21:29:02
Hej och godnatt!
Måste sova nu eftersom jag ska upp klockan 5 (!!) imorgon. Det är ju nämligen lucia och jag (med min vackra sångröst) ska vara med i luciatåget på skolan! JIPPI! Haha så vi ska vara där klockan sju! Herregud...
Så det får jag ta och göra nu, puss på er!



Elsi idag!

STEG 4!!

DATUM: 2011-12-11 | KLOCKSLAG: 21:17:37
Woho! Vi tog oss till steg fyra!
Helvete va grymma vi är!! Känns som om vi är ett helt annat lag nu, vi spelar skitgrymt! Känns riktigt härligt faktiskt, så himla lycklig. Och just det, jag kom med i Sverige Cupen med distriktlaget!! Glömde jag berätta hehe, så glad för det med!!
Min egen insats gick sådär i helgen, har ju som ni vet varit sjuk hela veckan så det gick inte lika bra, särkillt inte de två matcherna idag... Men skitsamma! Vi är ju vidare för fan!!!
Ett stort plus är aatt det bodde en massa snygga småländare på samma hotell woho! HAHA, nämen det har varit en riktigt rolig helg verkligen!
Nu ska jag sova, puss på er alla!!
Steg 1 !!

TAGGA SM!!

DATUM: 2011-12-10 | KLOCKSLAG: 08:54:19

Nu är det dags att åka till Ystad och spela sm!! Så det blir låg bloggning i helgen, puss på er!
Bild från igår hehe


STORM!

DATUM: 2011-12-09 | KLOCKSLAG: 18:23:11
Tjaa!
Herregud det är ju storm ute! Skulle åka från brunnsparken till eketrä vilket tog 50 minuter!!! Allt står still i trafiken... Så varken mamma eller pappa har kommit hem, buhu...
Har haft två prov idag. Det efterlängtade (hmm) franska omprovet och fysikprov. Båda gick helt okej! Så det är änna soft. Men nu har jag inte tid för bloggandet, hehe ;) PUSS!!

Just nu, weey

Åh vad jag vill ha pojkvän när jag ser denna!

DATUM: 2011-12-08 | KLOCKSLAG: 22:11:35
Denna videon väcker minnen asså, herregud.

Elsiidag

DATUM: 2011-12-08 | KLOCKSLAG: 07:35:17

Lite dåliga och fula bilder såhär på morgonkvisten.........


jag vill detta!!!!

DATUM: 2011-12-07 | KLOCKSLAG: 23:11:26
ÅÅhhh seriöst, handboll är mitt liv, komigen då! Snälla gud, ge mig lite tur så ska jag vara evigt tacksam!! Snälla, komigen jag gör vad som helst.
Haha är lite desperat, och hur jävla idiotiskt nervös som helst!

Tagga att bli frisk!

DATUM: 2011-12-07 | KLOCKSLAG: 21:11:49
ÅÅhh jag är fortfarande inte frisk och helgen närmar sig med rasande fart! ÅÅHH.
Var nära på att stanna hemma från skolan imorse, men gick ändå till skolan eftersom jag har massa prov denna vecka, onödigt att missa en massa då.
Har iallafall pluggat sen jag kom hem typ. Men ingenting fastnar ju!? Det måste vara något fel på mig, haha åh orkar inte.
Jaja, godnatt människor och sorry för den kassa bloggningen hihi, men är ju sjuk buhu...
äckligt :(

Sjuk...?

DATUM: 2011-12-06 | KLOCKSLAG: 23:30:14
Hallå alla mina små kyklingar!!
Känner mig typ sjukare än sjukast nu... Hosta asaäklig hosta och har ont i halsen, vad ska jag ta mig till!? SM i helgen och jag är dödssjuk!!! ÅÅHH mitt liv går under.
Har vari en jobbig dag i skolan eftersom jag varit typ dödssjuk hela dagen. Tråkiga lektioner och kaoz i klassen... Åkte hem, pluggade som vanligt och sen vidare till Lundby Strand där laget spelade match mot Stenungsund, jag var inte med eftersom jag är ju dödssjuk... Förlora rätt stort och det är ju inte den bästa matchen direkt. Inte jätte kul med tanke på att vi måste tagga upp inför helgen nere i Ystad WOHO.
Måste sova nu för är asatrött... Godnatt hoppas ni mår bättre än sjuka mig!!! GODNATT <3<3<3
Jag i mina bästa dar, som vanligt med franskaboken i högsta hugg!!

Saknar x2

DATUM: 2011-12-05 | KLOCKSLAG: 21:42:46
SERIÖST VA JAG SAKNAR SOMMAREN!! SITTER VARJE KVÄLL OCH KOLLAR IGENOM ALLA BILDER!!!!!!!!

Seriöst va bra!

DATUM: 2011-12-05 | KLOCKSLAG: 20:38:28
Allvarligt, världens bästa låt? ja.

Hejsan!
Ligger här och har precis pluggat (hihi as usual) i min goa säng. Tränade varken i skolan eller med laget idag eftersom jag är riktigt förkyld... Ont i halsen och hostar upp mina inälvor hela tiden, blä. Okej kanske inte, men ändå, hostar asahögt!!
Varit en nice dag i skolan, tre-rätters på hemkunskapen vilket var helt okej alltså! Omnomnom. Mat är gott, tralalal.
Och herregud va tiden har flugit iväg! Snart jul förfan! HERREGUD! Känns som om vi precis började nian ju, jag är nästan lite rädd! Seriöst, helt plötsligt måste man börja handla julklappar, omfg. Och som jag säkert sagt hundra gånger innan är ju detta första julen som jag är i sverige på fem år!! Jag har glömt hur man firar jul ju... Shit känns verkligen hel-konsitgt, men ändå fett naaaiz!
Nu ska jag fortsätta plugga lite och sen nana, gossimossinannissovissöttis!!! HIHI.
Puss på er alla snälla! Ni dumma kan slänga er i väggen, tack! PUSS

Saknar!

DATUM: 2011-12-04 | KLOCKSLAG: 16:53:41

Godermorgon!

DATUM: 2011-12-04 | KLOCKSLAG: 13:28:00
Vaknade nyss haha!

Blev en jätte sen kväll igår, somnade inte förän runt fyra. Usch, är så sjukt trött nu och känner mig typ sjuk. Abslout inte bra eftersom det är SM i Ystad nästa helg!!! Är sjukt taggad och vi måste bara ta oss vidare! Riktigt kul också att goa Sofia börjar i vårat lag! Är så glad för det hihi!
Sitter här och pluggar franska idag igen, jag måste uppnå G annars vet jag inte va jag tar mig till! Antagligen börjar jag lipa som en bebis. I SKOLAN!!! Haha inte kul.
Så nu måste jag återgå till plugget, ha det fint!

Allô!

DATUM: 2011-12-03 | KLOCKSLAG: 15:02:32
Hallå där ute i världen!
Här sitter jag och pluggar (!!!) på en lördag, åherregud. Jag har nämligen franska-omprov nästa vecka som jag verkligen måste klara! Dör annars, så jag börjar redan nu, yey me!
Haha, bloggade inte igår eftersom det var stadslagsträning och Louise skulle sova här efteråt. Träningen gick sådär och jag blev jääääättte arg när de hade sagt att vi skulle få reda på vilka som gick vidare men så fick vi inte det... De sa att det var för att de inte ville förstöra våran helg eller nåt, sjukt konstigt iallfall.
Nu ska jag se vad jag ska hitta på, puss och kraaam!

SAY WHAAAAAT!?

DATUM: 2011-12-01 | KLOCKSLAG: 22:50:58
Jag önskar att kärleken va som en volleyboll match, du ropar den är "min" och alla andra backar undan

Lämna mig inte när jag behöver dig som mest?

DATUM: 2011-12-01 | KLOCKSLAG: 22:38:55
Helluuu
Har varit en seg dag, är så trött att jag snart dör. Inte kul, tar allt imon.
Så nu måste jag verkligen sova eftersom det är stadslagsträning som jag måste tagga gärnet till! Så godnatt mina kära vänner!
PUSS PÅ ER SNÄLLA



1a december!

DATUM: 2011-12-01 | KLOCKSLAG: 08:18:45

24 dagar kvar till julafton allihopa!!! TAGGA TOMTEN wopwop.


RSS 2.0