Torsdag

DATUM: 2013-02-28 | KLOCKSLAG: 18:11:40
Halloj! 
Började min dag med franskaprov kl 8.00 som gick helt okej!! Inte super men helt okej, fan va gött! 
Dagen fortsatte med redskapsgymnastik och Svenska. När skoldagen äntligen var över (kl 12.00) drog jag och mina favoriter Clara och Olivia på en spontanshopping där jag fick med mig jeansen i förra inlägget, yeesss, så snygga! Mycket trevlig dag men mina sötisar som avslutades med en go fika.
 
Nu ligger jag här i min säng och har inte gjort allt för mycket sen jag kom hem. Halsen är fortfarande kass och foten paj så träna går inte heller... Får damp, gillar inte att bara ligga hemma. 
 
Men snart ska jag träffa Sarah och Kian för en mysig kväll med dom jappjapp. 
 
Godnatt, godmorgon, god eftermiddag pusshej. 
 
 
Min favorit-Linn 

Miss Me

DATUM: 2013-02-28 | KLOCKSLAG: 15:24:11
 
Trivs bra i de dära

Ingen handboll

DATUM: 2013-02-27 | KLOCKSLAG: 23:28:15
Får panik, inte spelat handboll på snart fyra veckor. Foten stukade jag i SM och den är itne bra än och min förkylning verkar aldrig vilja försvinna...
 

Destination katrinelund

DATUM: 2013-02-26 | KLOCKSLAG: 07:23:27

Bonjour tout le monde!
Sitter och är för en gång skull färdig i tid. Ska gå om ca tre min så jappjapp. Pusshej, kul att jag bloggar va hihi. Puss


Idagidag

DATUM: 2013-02-25 | KLOCKSLAG: 18:16:28

HOLA!
Ligger i sängen och försöker få in lite franska i huvudet men icke. Franska gillar inte mig och jag gillar inte franska, nepp. Så kan det va.
Började skolan 10 då jag fortfarande är sjuk så var inte med på morgonträningen. Börjar tröttna på detta asså! Inte varit med på en riktig handbollsträning på tre veckor nu... Jävla fot som pajade på SM.
Men snart så, tänkte träna imon om halsen blivit bättre! Grymt.

Såhär såg jag ut idag :PpPp pusspuss


hahahahahha

DATUM: 2013-02-25 | KLOCKSLAG: 17:56:36
 
 
 
Förlåt men fan va roligt hahaha

Lång vecka!!

DATUM: 2013-02-23 | KLOCKSLAG: 20:34:03

Hallå där!
Längesen nu igen hehe... Skolan började i måndags efter ett riktigt gött lov med mycket snowboardsåkning i Åre. Vi bodde på Copper Hill hotel vilket var så jädra nice! Så efter man kom in från backarna hängde vi mest i spat, mmm gött.
Veckan har gått långsamt... I måndags började min förkylning så kunde ej träna och har inte gjort det på hela veckan. Och i tisdags kom Joakim på kvällen och sov här, mysigt! Sen resten av veckan gick väldigt segt, knappt tränat någonting förutom igår då det var stadslagsträning. Var inte med på hela då förkylningen är kvar och foten fortfarande paj.
Aa det var min vecka, har legat sjuk hela helgen också fan va kul. Hejdå


Sjuk lördag

DATUM: 2013-02-23 | KLOCKSLAG: 20:26:29


Åre

DATUM: 2013-02-15 | KLOCKSLAG: 19:33:36

Har varit i Åre hela veckan så har ej bloggat!!


Hemma från gymmet

DATUM: 2013-02-07 | KLOCKSLAG: 20:12:50

Hellååå!
Hemkommen från gymmet nu och har nyss duschat, gött. Fanns inte jätte mycket jag kunde göra med min fot eftersom jag fortfarande har svinont och den är svullen och blå. Men jag och Michaela körde lite överkropp och jag även rehab för foten, så det var la änna gött.
Slutade skolan kl 12 och på idrotten hade vi massage vilket DIGGAS STORT! Så jävla skönt, trodde jag skulle dö av skönhet. Skönhet, haha. Njutning. Näää typ. Fatta.

Väl hemma somnade jag nästan direkt och sov i någon timme, så skönt! Mmm.

Pusspuss

Fina pics från olika dagar


Ingen träning

DATUM: 2013-02-06 | KLOCKSLAG: 22:33:34
Hello!! 
Foten blir bättre men den gör fortfarande ont. Skippade skolan i måndags och låg bara hemma och kunde inte gå, haha offer är jag. Men idag var jag där - dock inte på morgonträningen så jag börja klockan 12! Galet skönt ju, och en go sushi innan med favoriten Clara gör ju inte dagen sämra precis, woho. 
Slutade tidigt och tog en behövlig powernap när jag kom hem. Gjorde sedan mina rehab-övningar för foten och drgo efter det upp till fanny och kvällen spenderades med henne, William och Kian. Vi kollade matchen hos Wille och nu sitter jag här, hehehe. 
 
Imon blir det ännu en deg-dag! Deg-kläder i skola, Olivias mamma kör oss dit DEG!!! Oc slutar 12.40 så jävla deg. Sjukt deg alltså. 
 
Nu ska jag kolla one tree hill och njuta av livet, godnatt sötisar.
 
 
Här är då jag

USM steg 3 Torslandahallen

DATUM: 2013-02-03 | KLOCKSLAG: 18:32:38
Halloj!
Ligger nu till sängs efter en helg i Torslanda där vi spelat sm. Olyckligtvis ramlade jag och stukade foten igår på första matchen och har inte kunnat gå sen dess... Åkte direkt från matchen till akuten men eftersom det var sjukt mycket folk och vi skulle fått sitta där hela natten åkte vi hem och hoppades på att det skulle bli bra under natten. 
Men vaknade imorse av att hela foten dunkade och svullnat upp till en boll typ, så har inte kunnat gå på hela dagen... Fan va besviken jag blev, USM är ju det enda man vill spela ju... 
MEN mitt lag tog sig vidare till steg 4 och det är det som är det viktigaste!! Grymt bra jobbat tjejer. 
 
Nu ska jag vila foten, imonbitti ska jag till sjukhuset igen, ååhh.
 
 
 
 
 
 

Linn is here =P

DATUM: 2013-02-02 | KLOCKSLAG: 15:07:16
Tänkte uppdatera er med lite bilder från mitt liv eftersom Els ej gör det
DETTA E JAG Å ELSA
HÄR KOMMER JAG Å ELSA SPENDERA VÅR KOMMANDE SOMMAR!!!!!!!!!!!!! I VÅRT HUS I MONTENEGRO SÅ JÄVLA NICE XD

ÅTERKOMMER IKVÄLL EFTER VÅR FÖRSTA SM MATCH MOT TORSLANDA I STEG-3!!! HEJDÅ

XOXO LINN

RSS 2.0